KATEGORI: Partnernyheder

Find din virksomheds eventyr på Christiansminde

24. August 2017
Ditte Rønne Jakobsen

Måske har du set tv-reklamen med manden, der hellere vil have trukket fire visdomstænder ud end deltage i virksomhedens årlige teambuilding-dag. Sådan ville han ikke have det, hvis dagen skulle foregå på Hotel Christiansminde. Her gør de nemlig teambuilding til et gastronomisk eventyr.

 

På Hotel Christiansminde i Svendborg har de gjort teambuilding til et eventyr. Inspireret af H.C. Andersens eventyr om De to Baronesser og i samarbejde med professionelle skuespillere har hotellet udviklet en helt ny form for teambuilding, der både indeholder natur, gastronomi og ja, eventyr.

Behovet for at styrke kommunikation, relationer og den fælles kultur gælder til alle tider – i alle virksomheder. I modgang og i medgang. Uanset om baggrunden er dyster, og det handler om at rykke tættere sammen for at undgå, eller undslippe, en krise, eller det handler om at accelerere væksten og få det optimale ud af en god situation.

Natur og gatronomi

Begrebet teambuilding kan måske efterhånden virke en anelse udvandet. Men det gør de op med på Hotel Christiansminde, hvor H.C. Andersens eventyr De to Baronesser danner rammen om en helt ny form for teambuilding, der også inddrager den smukke natur omkring hotellet og kokkens fornemmelse for eventyrlige gastronomiske oplevelser.

I samarbejde med professionelle skuespillere, der beskæftiger sig med kommunikationstræning og andre udviklingsopgaver for erhvervslivet, tilbyder Christiansminde et teambuilding-forløb med fokus på netop relationer, kommunikation og kultur. Målet er at sende medarbejderne hjem med fornyet gejst og mod på fremtiden.

Ledende skuespillere

Mange eventyr handler om umage par. Eventyret på Christiansminde er ingen undtagelse. Her hjælper to skuespillere, der desuden har en diplomuddannelse i ledelse, en kok med en akademiuddannelse i HR og ledelse og en officersuddannet konferencekoordinator med at finde jeres virksomheds eventyr.

Det hele begynder med en god frokost og et inspirerende oplæg om kultur og kommunikation. Derefter risikerer I at skulle grueligt meget igennem, men som i alle gode eventyr, er det det, der skal til, for at man kan leve lykkeligt til sine dages ende.

Uanset om virksomheden har brug for at hugge en hæl og klippe en tå, eller behovet er at fejre jeres succeser, så får I et forløb, der med sikkerhed knytter jer tættere sammen, og giver jer både mod og inspiration til fremtidens fælles udfordringer.

 

Du kan læse mere om Hotel Christiansminde lige her, og du kan selvfølgelig kontakte os for at booke din virksomheds eventyrlige teambuilding.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG