KATEGORI: Partnernyheder

Teambuilding på Kragerup Gods

27. April 2023
Ditte Rønne Jakobsen

Kragerup Gods tilbyder mange teambuildingaktiviteter med fokus på den sjove og aktive pause under konferencen. Øvelserne er designet til at udfordre jeres kreativitet samt kommunikations- og samarbejdsevner. Om I ønsker at understøtte teorierne fra konferencelokalet eller blot afholde et underholdende event for personalet, er resultatet bedre trivsel og fællesskab.

Kragerup Gods skræddersyr gerne jeres program, om I er på konference, til firmaarrangement eller møde. De erfarne instruktører sikrer jer en lærerig og inspirerende oplevelse samt et godt grin til vands, til lands og i luften.

Målbevidst teambuilding

Har du et ønske om at styrke samarbejdet mellem medarbejderne? Så er du landet det rigtige sted. Godset tilbyder teambuilding både på land, til vands og i luften, og i vinterperioden rykker de ind i kornladen, hvor syv udvalgte aktiviteter er klargjort.

En teambuildingdag på Kragerup Gods giver dit team muligheden for at få sjove, spændende og fællesskabsstyrkende oplevelser. På Kragerup Gods har de egne veluddannede teambuildinginstruktører, der faciliterer langt størstedelen af forløb på godset. Derudover har de et tæt samarbejde med konsulent Ole Rasmussen, der blandt andet kan udføre adfærdsanalyser af sammenspillet mellem deltagerne.   

De tilbyder f.eks. øvelsen ’Blind Leder’, hvor fokus er på processen og ikke blot resultatet. Øvelsen udfordrer den enkelte til at påtage sig en ny rolle i teamet og træde ud af sin komfortzone for at opnå en udvikling. Strategien for øvelsen lægger I selv, men om det er den mest oplagte, finder I først ud af, når I skal navigere rundt med bind for øjnene. Øvelsen har særligt fokus på den mundtlige kommunikation og alle kroppens sanser.

Søger du derimod et større teambuildingevent med flere aktiviteter, tilbyder godset at planlægge og afvikle et skræddersyet teambuildingsgodsløb fra 10 og helt op til 500 personer. Godsløbet kaldes ’Godsets Skattejagt’ og er sammensat af otte teoretiske opgaver fordelt på godsets grund. I kommer derfor godt rundt i de naturskønne omgivelser omkring godset. Ønsker man at kombinere skattejagten med mere fysiske aktiviteter faciliteret af en instruktør, er det muligt at tilføje flere af vores øvrige teambuildingøvelser. Fokus er at udvikle og forbedre gruppens samarbejde og samtidig sætte konkurrencegenet i spil.

Professionelle teambuildinginstruktører

Er I klar til at tage jeres næste teamdag til nye højder? I bogstavelig forstand? Teambuilding kan for nogen være grænseoverskridende, specielt hvis man bliver udfordret i vores klarepark Go High, hvor man kan komme op i 28 meters højde eller i vores teambuilding øvelser ’Jacobstigen’ og ’Rappelling’. Kragerup Gods´s instruktører er uddannede, professionelle og opmærksomme på gæsternes forskelligheder, så de kan give en grundig instruktion og tryghed blandt gæsterne. Det er med andre ord jeres garanti for, at I får en teambuildingdag, der er faciliteret af erfarne og dygtige instruktører.

Teambuilding med alt samlet på et sted

På Kragerup Gods er de stolte af at kunne tilbyde et konferencecenter med mulighed for at overnatte, nyde en dejlig frokost og middag i restauranten, afholde effektive møder i det indendørs- og udendørsmødelokaler samt kombinere konferencen med teambuilding. De har alt samlet ét sted, og går ikke på kompromis med noget. I har derfor mulighed for på Kragerup Gods at få en professionelt faciliteret teambuildingdag med overnatning og forplejning i særklasse.

Læs mere og se billeder her på Kragerup Gods profil.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG