KATEGORI: Partnernyheder

Tegn dig til sikker kommunikation på Netværks- & Inspirationsdagen 2018

21. June 2018
Ditte Rønne Jakobsen

På Netværks- & Inspirationsdagen leder vi efter koderne til det perfekte møde. Mia Pallisgaard mener, at hun har fundet én af dem. Den 29. august vil Mia tilbyde en workshop i læringen om grafisk facilitering, som et effektivt redskab når du holder møder. Du får ganske enkelt et lynkursus i, hvordan du hurtigt kommer igennem med til dit budskab ved hjælp af tegninger.

Projektoren kaster lys ned på den store væg, hvor et PowerPoint-skærmbillede toner frem. Der er 45 slides og 50 minutter sat af til oplægget. Det er nok til at give enhver foredragsholder sved på panden. For det er så svært at få budskabet igennem. Og hos lytterne breder der sig en uro, en gaben, en ligegyldighed. De gennemarbejdede slides er sikkert propfyldt med tekst med bittesmå bogstaver. Dette lyder nok bekendt?

Der findes en løsning på det manglende overblik hos både oplægsholder og lytter. Og den løsning er produktet af et grafisk faciliteret møde. Med grafisk facilitering samler man ord til billeder, mens I taler. Det vil sige, at power-point-præsentationen forsvinder og i stedet bliver udviklet i real-tid. På den måde skaber man et visuelt og levende billede af, hvad de vigtigste budskaber er.

Mia Pallisgaard vil på dette års Netværks- & Inspirationsdag give dig tips og tricks til, hvordan du kan bruge grafisk facilitering i dine møder. “Der skal ikke meget til at gøre os til gode tegnere. Det handler mest af alt om at have modet til at sætte blyanten på papiret” fortæller Mia.

Tilmed dig Netværks- & Inspirationsdagen d. 29. august 2018 HER.

Læs mere om Mia Pallisgard på hendes hjemmeside her. 

Du er velkommen til at kontakte os hos Danske Konferencencecentre for mere information om dagen.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG