KATEGORI: Partnernyheder

Tivoli Hotel & Congress Center er Københavns Bedste Hotel

7. December 2022
Ditte Rønne Jakobsen

Til årets Danish Travel Awards løb Tivoli Hotel & Congress Center med prisen som “Bedste Hotel i København”. Læs vores interview med direktør Jakob Ellermann om årets største successer, udfordringer og spændende planer i 2023.

Tivoli Hotel & Congress Center kan se tilbage på 2022 som et godt år, hvor kun de første par måneder har været mærket af covid19. Danskerne har opsparet stor lyst til at mødes fysisk og aktivitetsniveauet har endelig ramt 2019 igen.

Tillykke med kåring af Københavns Bedste Hotel! Hvad betyder titlen for jer?

“At blive kåret som Københavns bedste hotel betyder utroligt meget for os. Vi er sat i verden for at yde god og betagende service, så at gæsterne kvitterer med en første plads på deres oplevelser er bare skønt”, fortæller Jakob Ellermann. Travelmedia Nordic afholdte i oktober måned årets Danish Travel Awards 2022 i Cirkusbygningen og her genvandt hotellet sin fornemme titel fra 2019 som Københavns bedste hotel foran Radisson Blu Scandinavia og Hotel Kong Arthur.

Hvad er jeres største succes og største udfordring (i år eller i øjeblikket)?

“Det faktum at vi som virksomhed valgte at holde på langt de fleste af dygtige medarbejdere under Covid19 har været en kæmpe succes. Kompetencetabet har været meget lille, så vi har været klar til at genoptage normal drift hele tiden,” forklarer Jakob og fortsætter: “Vi har selvfølgelig også oplevet udfordringer med at skaffe nye medarbejdere – der har været betydeligt længere mellem de kompetente og dygtige nye kollegaer”.

Hvilke værdier arbejder I med på hotellet, og hvordan kommer det til udtryk i gæsteoplevelsen?

“Med afsæt i vores tætte relation til Tivoli ønsker vi, at alle vores gæster får en betagende oplevelse lige meget om de er her på grund en (kedelig) generalforsamling, et kursus, en produktlancering eller for at holde den store firmajubilæumsfest.

Gæsterne og ikke mindst dem der organiserer møderne skal føle sig trygge gennem hele processen, derfor er det den samme kontaktperson du har fra det første mail til du forlader huset igen”, siger Jakob.

Nærværende og personlig service er nøgleordene hos Tivoli Hotel, der med et stort hus på 55 mødelokaler, gør en dyd ud af synlighed. Du finder alt fra det lille lokale til 8 personer til de store lyse lokaler med plads til op til 450 personer – og Danmarks smukkeste kongressal med plads til 2400 personer i teaterstil.

Hvilke planer og måske målsætninger har I for 2023 – hvad kan virksomhederne/mødedeltagerne glæde sig til?

“2023 bliver et spændende år. Bookingmønsteret har ændret sig – lead time er meget kort. Vi tror på markedet, men er meget bevidste om at vi skal levere, så vi bliver ”første valg” når gæsterne endeligt bestemmer sig for at mødes. I 2023 kommer vi til at bruge mange ressourcer på opgradering af vores AV systemer.

Tivoli hotel & Congress Center er lige som Tivoli Haven et projekt, som er i konstant udvikling. Til foråret er vi færdige med renovering at de første 240 værelser ud af 402 som skal renoveres i vores Harbour Tower – det kan I godt glæde jer til, afslutter Jakob Ellermann”.

Som mødedeltagere har I mulighed for at overnatte i et af hotellets 679 værelser fordelt i de to tårne.

Lyder Tivoli Hotel & Congress Center som et venue for dig? Så kan du læse endnu mere om mødefaciliteterne her eller indhente tilbud med det samme hos Danske Konferencecentre lige her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG