KATEGORI: Partnernyheder

Tivoli Hotel & Congress Center er ny partner

22. November 2022
Ditte Rønne Jakobsen

Tivoli Hotel & Congress Center er centralt beliggende i København inden for gåafstand af alle seværdigheder. Med en beliggenhed på Kalvebod Brygge og udsigt til havnen er I tæt på alt.

Tivoli Hotel & Congress Center har igen i 2022 vundet i kategorien ’Bedste Hotel i København’ ved Danish Travel Award.

Hotellet har stillet lokaler og professionelle hænder til rådighed for utallige arrangører siden 2010 – og dén portofolio af viden og erfaring tager de selvsagt med under armen, når de planlægger dit arrangement. Her kan du holde alt lige fra små møder til større konferencer.

Tivoli Hotel & Congress Center har i alt 55 mødelokaler af varierende størrelse. Fra det lille lokale til 8 personer til de store lyse lokaler med plads til op til 450 personer. Flere af lokalerne kan slås sammen og er derfor velegnet til både møder, middage og udstillinger.

Alle lokaler med undtagelse af auditorierne har dagslys og ligger i tæt nærhed til hinanden. De er alle udstyret med det nyeste AV udstyr og teknik. Omkring lokalerne er der skønne pauseområder med plads til forplejning og netværk, og det store foyerområde er ideelt til receptioner, udstillinger mm.
De to auditorier har plads til 195 eller 407 personer med godt udsyn til scenen fra alle pladser, stole med skriveklapper samt elektricitetsudtag ved hver anden stol.  

Danmarks smukkeste kongressal finder du på Tivoli Hotel & Congress Center med højt til loftet, dagslys, smukke lysekroner og “state of the art” teknik. Hold jeres møde, fest eller udstilling her. Der er plads til 2400 personer i teaterstil, 1072 ved lange borde og 930 ved runde borde.

Hotellets 679 værelser fordeler sig i de to tårne, som har hvert deres Tivoli-inspirerede tema. I det ene tårn åbner du værelsesdøren til et diskret design af multiple farver og mønstre, og i det andet tårn byder værelserne på et råt, nordisk design af træ og lyse, bløde nuancer.

Læs mere om Tivoli Hotel & Congress Center her på deres profil og kontakt vores personlige bookingteam her for rådgivning og booking af lokaler til jeres næste arrangement.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG