KATEGORI: Partnernyheder

Tivoli Hotel & Congress Center: Når I skal mødes i det små

20. January 2023
Ditte Rønne Jakobsen

Har du brug for et mindre mødelokale, men stadig vil nyde godt af faciliteter og udstyr fra et stort kongrescenter? I moderne omgivelser råder Tivoli Hotel & Congress Center over en bred vifte af mindre lokaler fra 8 – 30 personer. Perfekt til jer, der skal holde små møder som bestyrelsesmøde, kurser eller undervisning.

Alle lokaler er indrettet i moderne stil med subtile referencer til velkendte Tivoli-univers. Det inspirerende udtryk i hvert lokale giver jer en unik mødeoplevelse i luksuriøse rammer. Mødelokalerne er desuden udstyret med det nyeste AV udstyr og teknik og uanset størrelse står lokalet altid klar med gratis wi-fi, LCD-projekter og lærred eller fladskærm, flipover, whiteboard og højttalersystem. Flere af lokalerne giver også mulighed for forskellige bordopstillinger, alt efter ønske og behov.

Den personlige service er selvfølgelig det vigtigste! Derfor vil I altid blive budt velkommen af konferenceværter, som følger jer personligt til lokalet og gennemgår dagens program med jer. Under hele mødet står konferenceværterne til rådighed og hjælper med stort og småt og sikrer at alt forløber efter planen.

I konferenceområderne er der skønne pauseområder med plads til forplejning og netværk, som gør det nemt at mødes med sine meddeltagere over en kop kaffe. Her kan man også både hente friske forsyninger, få fornyet energi og falde i gode snakke, mens kokkenes lækkerier nydes. I kan også vælge at få forplejningen personligt bragt til jeres lokale, hvis I ønsker at holde mødet diskret og uforstyrret – det er helt op til jer.

Er vejret til det, er der mulighed for at tage kaffen med udenfor på det Grønne Strøg, som er et fantastisk ekstra uderum, som kan benyttes til både pauser og uformelle break out sessions eller teambuilding.

Og med en beliggenhed i går afstand fra både Københavns Hovedbanegård og Dybbølsbro Station og med eget stort parkeringshus under hotellet, er det på alle måder nemt og bekvemt at komme til hotellet. 

Der er en årsag til at Tivoli Hotel & Congress Center igen i efteråret 2022 genvandt titlen som Københavns bedste hotel – for på Tivoli Hotel & Congress Center er intet møde for stort – ej heller for lille!

Læs mere om mødefaciliteterne hos Tivoli Hotel & Congress Center her og kontakt vores bookingteam for de bedste tilbud på mødelokaler.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG