KATEGORI: Partnernyheder

Tivoli – Nimb Events er ny partner hos Danske Konferencecentre

26. October 2018
Ditte Rønne Jakobsen

Skal jeres næste møde afholdes i fortryllende rammer? Så står Tivoli – Nimb Events klar med elegante mødelokaler, sublim mad og Tivolis eventyrlige have. De tilbyder lokaler med plads til 10-400 personer og helt op til 1.626 personer i Tivolis Koncertsal.

 

Tivoli – Nimb Events lokaler giver dig uanede muligheder for at afholde mindre møder såvel som større konferencer. Tivoli er en af Danmarks største attraktioner og ligger centralt placeret i København lige overfor Københavns Hovedbanegård. At holde et møde eller en konference hos Tivoli – Nimb Events kan være med til at give arrangementet et ekstra eventyrligt touch. I Nimb Huset og Tivoli er der over 20 unikke mødelokaler blandt andet Kuplen, Gemyse, Spejlstuen, H.C. Andersen Slottet og Axelborgsalen. Alle lokaler har moderne AV-udstyr.

Det er oplagt at inddrage Haven til udendørs aktiviteter som en slentretur igennem Haven, vinsmagning i Nimb Vinotek, guidet tur Behind-The-Scenes på Pantomimen eller nyde en musicalforestilling efter jeres møde. Det er også muligt at overnatte på Nimb Hotel, der råder over 38 individuelt indrettede værelser med udsigt over Haven. Som hotelgæst har man adgang til den nye rooftop pool på taget, fitness og wellness afdelingen.

Når der afholdes arrangementer i Tivoli – Nimb Events lokaler, sørger Nimb for kulinarisk mad og drikke. De tilbyder blandt andet frokost på 3 af deres velkendte restauranter: franske klassikere på Nimb Brasserie, højtbelagt smørrebrød på Fru Nimb eller spændende grønne retter med kød på Gemyse.

Læs mere om Tivoli – Nimb Events mødefaciliteter her. Du er velkommen til at kontakte os hos Danske Konferencecentre.

 

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG