KATEGORI: Partnernyheder

To Best Western-hoteller får et plus

16. March 2017
Ditte Rønne Jakobsen

Hotel Svendborg og Hotel Fredericia er opgraderet til Best Western Plus-hoteller, og samtidig har Hotel Svendborg vundet gæsternes hæder med en placering på ”Top 25 over bedste hoteller i Danmark” på TripAdvisor.

Fælles for alle Best Western Plus-hoteller er, at de er 4-stjernede og tilbyder et opgraderet ophold i forhold til både ydelser, faciliteter, service og indretning. Hotel Svendborg er et af provinsens største og mest velfaciliterede konferencecentre og ligger lige midt i Svendborg.

Fokus på personligt værtsskab og gode oplevelser07_atriumhotelsvendborg

I forbindelse med opgraderingen til Plus er personalet på Hotel Svendborg blevet videreuddannet i at yde en endnu højere service med fokus på det personlige værtskab og den gode oplevelse også for businesskunder og konferencegæster.

Hotel Svendborg er også netop kåret som Travellers’ Choice med en placering på TripAdvisors ”Top 25 over bedste hoteller i Danmark”. Du kan læse mere om Hotel Svendborg her.

Også PLUS i Fredeveningericia

Hotel Svendborgs ”søsterhotel”, Best Western Plus Hotel Fredericia, har også fået et stort plus og har samtidig indviet en ny fløj med nye værelser, suiter, loungeområde og to topmoderne møde- og konferencelokaler. Du kan læse mere om Hotel Fredericia her.

Begge Best Western-hoteller er populære for både fritids- og businessrejsende.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG