KATEGORI: Partnernyheder

Totalrenovering af værelser og mødelokale

1. March 2021
Ditte Rønne Jakobsen

På Skanderborg Park har 10 værelser med udsigt over parken fået en gennemgribende renovering. Samtidig har et af mødelokalerne fået store panoramavinduer i fra gulv til loft og ny installation af storskærm til virtuelle møder.

Hotellets ti udsigtsværelser, der har smuk udsigt over parken, har fået en gennemgribende renovering i løbet af de seneste uger. De er blevet malet, der er lagt nye gulvtæpper, sat nye gardiner op og indkøbt nye møbler. I alt er der 73 værelser og 8 plenum lokaler med plads til max. 150 mødedeltagere.

I underetagen har konferencecenteret været i gang i et af mødelokalerne, hvor der er blevet sat store panoramavinduer i fra gulv til loft, for at gøre lokalet mere lyst og dejligt. Plenumlokalerne er også udstyret med trådløst touch-panel, hvorfra storskærmsprojektor, dvd/cd, video, lys og mikrofonanlæg kontrolleres. I konferencerum er installeret teleslynge og elektronisk taleforstærkning. 

Derudover har de installeret en storskærm på hele 98” (den er 2,5 meter bred). Så der skulle være plads til også at have en enkelt mødedeltager eller to med på Teams eller Zoom.

Udearealerne ved Skanderborg Park med park og skov indbyder til at blive inddraget til forskellige team building-aktiviteter. Har I ikke allerede planlagt hvad der skal ske på jeres team building-dag, så har hotellet kontakt til en række dygtige samarbejdspartnere. Må det godt være lidt vildt og eksklusivt, så tilbyder de i samarbejde med DK Sejlsport matchrace på Aarhusbugten under kyndig instruktion af landets allerdygtigste landsholdssejlere. I kan også nyde jeres møde og derefter grillmad i det nye lysthus i parken eller tage et slag golf på parkens egen 6 hullers golfbane med kig til Skanderborg Sø.

Læs mere om mødefaciliteterne på Skanderborg Park her og kontakt os for booking af lokaler hos Danske Konferencecentre her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG