KATEGORI: Partnernyheder

Træd ind i historien på Hotel Hesselet

29. September 2023
Ditte Rønne Jakobsen

Hesselet er et sted hvor mennesker mødes. Et sted man taler om – og et sted man glæder til at komme tilbage til. Dette har været ambitionen i de 56 år hotellet har budt gæster velkommen i de stemningsfulde rammer ved bøgeskoven ud med Storebælt. Læs den spændende historie om hotellet her.

Hotellet med hjemlig atmosfære med et twist af japan

De 2 danske forretningsmænd Karl Haunstrup og Kaj Wolhardt (sidstnævnte bosiddende i Japan) lå i 1964 på Hotel Imperial og byggede med legoklodser. Således blev den første udgave af Hotel Hesselet til. Bygningen blev herefter tegnet af arkitekt Bent Severin og hotellet beliggende på Christiansslund ved Nyborgs bedste strand stod færdig i 1967.

I kraft af sin bopæl i Japan havde Kaj Wolhardt en nær tilknytning til det fjerne østen, hvilket kunne ses på hotellets indretning. Ved hotellets åbning var der faktisk ansat 8 japanske kvinder som serverede i restauranten iført silkekimonoer.

I 1983 gik både Karl Haunstrup og Karl Wolhardt bort og efterlod Lissi Haunstrup som eneejer af hotellet.

I 1993 købte den fynske forretningsmand Hans Mogens Fenne-Frederiksen hotellet. De ønskede en nænsom renovering, så Hesselet kunne følge med udviklingen – men dette uden at gå på kompromis med grundlæggernes ønske om et lille hyggeligt hotel med en hjemlig atmosfære.

Netop tid til smil og menneskelighed må siges at have gået igen på Hotel Hesselet gennem generationer. Her vægtes det personlige værtskab højt, og man går gerne de ekstra skridt for den gode gæsteoplevelse.

Det er også af højeste prioritet for Hotel Hesselets nuværende ejere, Sinne og Steen Sørensen, der overtog hotellet i 2003. I 20 år har de formået at drive Hesselet videre i grundlæggernes ånd og videreført et hotel med et serviceniveau i top, hvor der er rum til uforglemmelige oplevelser.

Er du blevet nysgerrig på Hotel Hesselet? Læs mere om hotellets mødefaciliteter og se flere billeder her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG