KATEGORI: Teambuilding

Træt af teambuilding? Prøv teambonding på Klinten

5. September 2017
Ditte Rønne Jakobsen

Teambuilding handler om at skabe mere effektive arbejdsfællesskaber ved at lade kolleger løse usædvanlige udfordringer og samarbejde i uvante omgivelser. Nu kommer konceptet, der stikker lidt dybere og fokuserer på social kommunikation og empati. Det hedder teambonding, og I kan prøve det på Konference og Hotel Klinten i Rødvig.

 

De fleste har efterhånden prøvet teambuilding i mange forskellige afskygninger. Og idéen om at skabe et mere effektivt arbejdsfællesskab ved at lade kolleger løse anderledes udfordringer i uvante situationer er stadig god. Men hvad med at gå lidt dybere og prøve teambonding næste gang? På Konference og Hotel Klinten har I muligheden.
Konference og Hotel Klinten på det naturskønne Stevns har meget at byde på i forvejen. På kanten af Østersøen og Stevns Klint, der er en del af UNESCOs verdensarv, er der både lys, luft og ro.

Inspiration fra USA

Med de smukke og fredelige omgivelser virker det også meget naturligt, at netop Klinten nu tilbyder teambonding, der handler om social kommunikation og empati. Konceptet kommer fra USA og fokuserer på at øge arbejdstilfredsheden og mindske stress og ubehagelige konflikter.

Resultatet er et bedre psykisk arbejdsmiljø, hvilket gerne skulle give en bedre og mere effektiv arbejdsplads.

Socialt fokuseret teambuilding

Teambonding er socialt fokuseret teambuilding og udgør et modspil til vores digitale hverdag, hvor en stor del af vores kommunikation sker via mails og sms’er. Et teambonding-forløb rummer følgende emner:

  • Kommunikation og samarbejde
  • Håndtering og uenigheder inden konflikt
  • Empatisk kommunikation
  • Ledelse med hjerne og hjerte
  • Mentalisering

Forløbet kan vare mellem 1 og 8 timer og kan afholdes for 6-300 deltagere ad gangen. Deltagerne skal igennem forskellige gruppeøvelser og dyster, og i de løbende evalueringer bliver de positive oplevelser fremhævet. Gruppeevalueringerne kan suppleres med personlig feedback.

Vikingeskib og vandreture

Hvis deltagerne skal have ekstra vind i sejlene, kan teambonding-forløbet også indeholde sejlads i et vikingeskib.

En anden oplagt mulighed på Klinten er en vandretur ad den 20 km lange trampesti langs Stevns Klint. Ro, frisk luft og en enestående panoramaudsigt over Østersøen giver fornyede kræfter til at få det optimale ud af konferencen eller mødet. Hvis 20 km er lige i overkanten, kan man selvfølgelig nøjes med mindre. Der er også mulighed for at få en naturvejleder med som guide på gåturen.

Du kan læse mere om Konference og Hotel Klinten her, og du kan altid kontakte os, hvis du ønsker yderligere oplysninger, og hvis du vil booke din konference eller dit møde.

 

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG