KATEGORI: Partnernyheder

Trinity Hotel & Konference Center nomineret til CSR-pris

27. October 2017
Ditte Rønne Jakobsen

På Trinity Hotel & Konference Center er CSR både sund fornuft og god forretning. Konferencecentret i Fredericia er nomineret til VFSA’s (Virksomhedsforum For Socialt Ansvar) CSR People Prize 2017 for det, juryen kalder “en vedvarende og beundringsværdig indsats over for en bred vifte af udsatte grupper”.

 

En målrettet CSR-indsats giver både en god arbejdsplads og gør Trinity Hotel & Konference Center ved Fredericia til et attraktivt konferencecenter for mange virksomheder, der også har fokus på CSR. Samtidig bliver Trinity også mere attraktiv i kampen om kommende medarbejdere, så alt i alt er CSR-indsatsen præget af både fornuft og følelse. Og nu har indsatsen oven i købet skaffet Trinity, der er partner i Danske Konferencecentre, en nominering til CSR People Prize 2017.

“Trinity har i mange år ydet en vedvarende og beundringsværdig indsats over for en bred vifte af udsatte grupper, og det sociale ansvar er en del af virksomhedens DNA.”

Sådan lyder en del af juryens begrundelse for at nominere Trinity Hotel og Konference Center ved Fredericia til CSR People Prize 2017, der uddeles af VFSA, Virksomhedsforum For Socialt Ansvar.

Adoption af skolebørn og julefest for udsatte

”Det ligger dybt i vort DNA, at vi skal have en arbejdsplads, hvor vi arbejder struktureret med at få et godt arbejdsmiljø. Og så bygger virksomheden på kristne værdier, hvor vi er bevidste om, at vi også skal hjælpe det samfund, vi er en del af,” siger Metha Palmus Hansen, PA og HR-konsulent hos Trinity.

Hotellet har blandt andet adopteret en specialklasse af elever med autisme og holdt juletræsfest for 120 gæster, som ikke selv havde råd til at fejre jul. Adoptionen af skoleklassen betyder bl.a., at eleverne besøger virksomheden flere gange hvert år gennem deres skoletid, og her lærer de om de forskellige job, der er på en arbejdsplads som Trinity.

Arbejdsglæde og god business

CSR-indsatsen giver en høj grad af arbejdsglæde blandt de ansatte, og sygefraværet på Trinity ligger da også helt nede på 2,5 pct. Dermed giver indsatsen mening både i et samfundsmæssigt og et forretningsmæssigt perspektiv. Og det er der endnu flere effekter af, forklarer Metha Palmus Hansen:

”Vi er i en branche, hvor der er rift om medarbejdere, og hvis vi kan få flere unge til at vælge f.eks. kokkefaget, så er det rigtig godt. Derudover har vi også store kunder, som kun handler med virksomheder, der tager et socialt ansvar, så vi skal have en klar CSR-profil.”

Først og fremmest en god gerning

Hun understreger dog, at det at give noget tilbage til samfundet er det bærende argumentet for CSR-indsatsen:

”Det er først og fremmest et spørgsmål om, at vi skal give noget tilbage til det samfund, vi er en del af. Det var det også, da vi sidste år havde 120 gæster til en fantastisk juletræsfest, og bagefter var vi alle sammen enige om, at det gør vi bare igen,” fortsætter hun.

CSR People Prize uddeles i to kategorier, dels til virksomheder med færre end 100 ansatte, dels til virksomheder med over 100 ansatte. Prisen uddeles 7. november til CSR-konferencen Grib Verdensmålene!, som VFSA arrangerer i samarbejde med DI og Global Compact.

Du kan læse mere om Trinity Hotel & Konference Center lige her, og du kan selvfølgelig kontakte os, hvis du vil vide endnu mere eller booke din næste konference.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG