KATEGORI: Partnernyheder

Trinity vinder fornem pris for deres sociale engagement

27. November 2017
Ditte Rønne Jakobsen

Vinderen af CSR People Prize 2017 for mindre virksomheder gik til vores partner Trinity Hotel & Konference Center ved Fredericia. Prisen, som uddeles til virksomheder, der tager særligt socialt ansvar, blev uddelt af H. K. H. Prins Joachim i Industriens Hus på konferencen “Grib verdensmålene”, som VFSA (Virksomhedsforum For Socialt Ansvar) arrangerede i samarbejde med DI og Global Compact.

 

“Vi gi’r af det, vi har”

Social ansvarlighed er en naturlig del af DNA’et og værdigrundlaget hos Trinity Hotel & Konference Center. Ud fra devisen “Vi gi’r af det, vi har”, har Trinity bl.a. åbnet sine døre for autistiske skoleelever, svært stillede enlige mødre og deres børn, samt afholdt en stor juletræsfest for familier, som ikke selv har råd til at holde jul.

Og det er den mangeårige engagerede og fokuserede indsats med “jordnære CSR-tiltag”, som er en del af begrundelsen for, at Trinity er dette års vinder af CSR People Prize for mindre virksomheder. Juryen har lagt særlig vægt på Trinity’s store arbejde med initiativet “Virksomheder Adopterer Skoleklasser”. Her har 10 unge drenge fra en lokal skole for autister i en årrække besøgt Trinity to gange om året. Under deres besøg har Trinity været med til at åbne drengenes øjne for fremtidige erhvervsmuligheder – et fantastisk initiativ i brobygning mellem skoler og erhversliv.

Trinity’s direktør Eva Ejlskov er meget glad og stolt over at vinde prisen og udtaler: “Vi er meget stolte over at vinde den fornemme pris, som er resultatet af en mangeårig målrettet indsats på CSR-området. På Trinity fortsætter vores brede CSR-indsats, bl.a. med ansættelse af medarbejdere på særlige vilkår, ligesom vi fortsat vil invitere skoleelever inden for dørene med henblik på optimering af brobygning mellem skoler og erhvervsliv”.

Stort tillykke til vores partner

“På vegne af Danske Konferencecentre vil jeg gerne ønske et stort tillykke til vores partner Trinity Hotel & Konference Center. Vi er meget stolte over, at prisen gik til en af vores partnere for en meget særlig og engageret indsats overfor bl.a. en bred vifte af udsatte unge. Den dybtfølte og målrettede CSR-indsats gør Trinity Hotel & Konference Center til en attraktiv arbejdsplads, men i allerhøjeste grad også til et attraktivt konferencecenter ikke mindst for virksomheder, det også har fokus på CSR.”, siger Marlene H. Sylvester-Hvid, direktør hos Danske Konferencecentre.

Du kan læse mere om Trinity Hotel & Konference Centers vedvarende og beundringsværdige CSR-indsat her, ligesom du kan læse mere om Trinity Hotel & Konference Center lige her.

Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide endnu mere eller booke din næste konference.

 

 

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG