KATEGORI: Partnernyheder

Turen går helt klart til Bornholm

24. September 2016
Ditte Rønne Jakobsen

30 min og du lander i Rønne på Bornholm….✈

Jeg er lige kommet hjem fra en dejlig, men alt for kort tur til Bornholm. Turen var specielt tilrettelagt til arrangører af møder og events. Turen var en “appetizer” og en introduktion til mulighederne på Bornholm.

Mange synes Bornholm er MEGET langt væk og det synes vi er ærgerligt her hos Danske konferencecentre. Det er nemlig slet ikke så langt væk og bøvlet med fly til Bornholm. Selv jeg havde heller ikke forestillet mig hvor nemt og hurtigt det faktisk er. Vidste du at det kun tager 30 min at flyve fra Kastrup til Bornholm? Jeg nåede ikke engang at drikke min the færdig før vi gjorde klar til landing, så jeg er overbevist og kureret for min fordom.

Radisson Blu Fredensborg & Griffen Spa Hotel
I lufthavnen blev vi hentet af en taxi og kørt til Radisson Blu Fredensborg Hotel (Ja der findes et “Fredensborg” på Bornholm). Det første ALLE bemærkede var den helt fantastiske udsigt fra terrassen og den helt rolige “bornholmske” stemning. Stort set alle hotellets værelser vender (meget heldigt) mod denne skønne udsigt og alle har en lille balkon, dem i stuen kan gå lige ud i haven. Senere i 2016 er der planlagt at påbegynde en større renovering af værelser og dette vil virkelig gøre Radisson Blu Fredensborg attraktivt.

Efter den traditionelle sildefrokost kom turen til Griffen Spa Hotel og den helt igennem skønne “bornholmske diamant spa”. Selve hotellet er meget traditionelt – dog venter der også her en større “makeover” som jeg glæder mig til at se. Men den store “diamant” er jo selvfølgelig det store spa område. Jeg fik virkelig lyst til at hoppe i og ville ønske at stoppet havde spa oplevelsen inkluderet – men igen kun en lille appetizer og jeg må pænt vente til næste gang jeg kommer (og jeg kommer helt sikkert igen).

Vi kørte videre på sightseeing i højt gear, det blev til quick stops hos….

  • Baltic Sea Glass  – et lokalt glaspusteri. Selv er jeg ikke den store “fan” af glaskunst, men det er alligevel et fascinerende håndværk.
  • Svaneke – simpelthen så hyggelig en lille havneby. Masser af små “iværksætterier” glaskunst, lakridser, malerier, øl osv. Præcis på denne dag, hvor solen skinnede og den lille by var pænt besøgt af folk, oplevede jeg Svaneke fra dens allerbedste side. For dig der planlægger noget anderledes for dine mødedeltagere har Svaneke MANGE muligheder – og jeg har også lidt fornemmelsen af at de gerne “strækker” sig for at lave noget anderledes.
  • Hammershus – et kort glimt fra bussen, konceptet var jo “små appetizers” 🙂
  • Diverse naturoplevelser med masser af mulighed for teambuilding aktiviteter
  • Den store finale – efter en lang dag med masser af indtryk og hovedet fyldt af gode ideer til den næste konference. Den store og måske verdensberømte fiskebuffet (alene den kan få mig til at komme igen). Jeg lader billederne tale for sig selv…

Lidt praktisk – flyv med DAT uden bøvl
❝ Nej du behøver ikke pas ☺.❞

Kom i god tid til security check – en i vores selskab (jeg nævner ingen navne her) kom desværre for sent. Det betød dog “kun” at hun først kunne komme med et senere fly – helt uden bøvl og beregning. En god stil af DAT og som vil blive husket. DAT tilbyder desuden muligheden for at chartre et fly ved større selskaber. Denne mulighed vil en af deltagerne gøre brug af, når de til næste år afholder deres årsmøde på Bornholm. Radisson Blu Fredensborg & Griffen spa hotel har indgået en aftale med DAT og kan få nogle fordelagtige priser. En billet tur/retur ligger som standard på ca. 750 kr. (2016).

bornholm-lufthavn

Hvis du som mødebooker sidder og tænker “sådan en tur vil jeg også gerne deltage i” så skriv dig op til vores nyhedsblog og/eller send os en forespørgsel – måske det så er dig vi tager med næste gang….

 

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG