KATEGORI: Partnernyheder

Ud i naturen – om at skabe involverende møder i det grønne

8. November 2016
Ditte Rønne Jakobsen

skov12 skov11 skov8

To af Helsingørs mest markante konferencecentre går sammen om at skabe sundere og mere involverende mødefaciliteter – denne gang under åben himmel i den 300.000 m2 fredede park, der rummer både Højstrupgaard og Konventum.

– Vores tætte naboskab i de her utrolige omgivelser, giver os alle muligheder for at skabe nogle spændende fælles mødefaciliteter og aktiviteter for vores gæster. Vores helt nye skovfitness ligger i ly under trækronerne og skaber skygge for solen om sommeren og læ for vinden i de køligere måneder. Placeringen giver også mulighed for at nyde den smukke udsigt over Øresund, mens der trænes, konkurreres, debatteres og evalueres, siger Marina Hoffmann, der er administrerende direktør for Konventum, Nordsjællands største konferencecenter.

De to tætte naboer glæder sig til at tage det nye skovfitness i brug sammen med alle de fremtidige gæster, både til glæde for de mange Helsingør-borgere, der hver dag bruger parken til sport og gåture, og til konferencegæsterne, som gør skovfitness til en del af deres agenda.

Lokalt finansieret og dansk produceret
– Vi er afsindig stolte af, at vi nu kan tage vores smukke skov endnu mere aktivt i brug. Vores skovfitness er produceret i solidt rubinietræ, som indgår i smuk sammenhæng med de grønne omgivelser, hvor der både er plads til motion i redskaberne og fordybelse i hængekøjerne. Alle redskaber er produceret her i Danmark og er både smukke at se på og dejlige at røre ved, så nu er det bare at komme i gang, siger Eva Holten, som er administrerende direktør på Højstrupgaard, hvor man i flere år har stort fokus på at inspirere til sundere og mere aktive møder.

Projektet er produceret med midler fra Fællesrådet i Helsingør, der bl.a. har til formål at fremme samarbejdet mellem de kooperative virksomheder, lokalsamfundet og byens borgere, og rammer lige ned i en af tidens mest aktuelle mødetrends.

Et møde skal være en oplevelse
Ifølge Business Events Denmark er en af de markante trends for mødeindustrien netop at kunne tilbyde gæsterne autentiske og unikke mødefaciliteter, hvor de standardiserede, hvide vægge byttes ud med opsigtsvækkende møderum – og gerne med en stærk forankring i de omgivelser, man befinder sig i.

– Vi oplever i høj grad, at vores gæsters ønsker og behov bliver mindre og mindre standardiserede. De ønsker, at deres konference eller møde skal være en oplevelse for deres deltagere, hvor en højere grad af involvering er med til at højne selve effekten af konferencens formål. Derfor ser både Eva (Holten, Højstrupgaard) og jeg frem til at inspirere vores gæster at bruge vores nye uderum, udtaler Marina Hoffmann.

Vil du med?
Højstrupgaard og Konventum indvier det nye skovfitness ved en reception i efterårsskoven onsdag 9. november kl. 14.30, hvor alle kan få varmen ved at afprøve de nye ”maskiner”, få grøn inspiration til aktive møder og varme, sunde lækkerier fra de to huses gode køkkener. Indgang via Ejler Jensens Vej ved Højstrupgaard, hvor der vil være skilte mod Skovfitness.
Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding her

Hos Danske konferencecentre kan vi hjælpe med at søge efter ledige mødelokaler og indhente priser, helt uden omkostninger for dig… overvej det lige…

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG