KATEGORI: Partnernyheder

Unikke lokaler hos Volkerts Fylke

21. November 2022
Ditte Rønne Jakobsen

VOLKERTS FYLKE er et tidligere uldspinderi og fabrik, som nu fremstår lyst og moderne, med godt lys og nordisk indretning. Kort sagt er Volkerts Fylke et sted med ubegrænsede muligheder for at indrette lokaler som passer til netop jeres arrangement og om det er møde (halv- og heldags), konference, messe, fest eller et mix af det hele.

Volkerts Fylke kan være behjælpelige med alle typer arrangementer og råder over adskillige lokaler med uendelige muligheder. Her får I overblik over lokalerne:

FABRIKKEN

Det største lokale med plads op til 350 deltagere med alt i AV-udstyr. Projektor, lyd inkl. headset, mikrofoner og højtalere i hele lokalet, scene og podier. Her er plads til 200 siddende, spisende gæster ved runde borde eller 350 ved aflange plankeborde. Hvis arrangementet er til stående gæster eller
stolerækker, er lokalet godkendt til 350. Der er højt til loftet med synlige bjælker fra den oprindelige konstruktion, og det savtakkede shedtags store, nordvendte glasflader giver et helt unikt lysindfald.
Trods de mange kvadratmeter er akustikken god. Det er let at føre en samtale, selvom lokalet er fyldt op til sin maksimale kapacitet. Her finder du også vores store bar, som kan håndtere mange
mennesker med økologiske Nohrlund cocktails, Fuglsang øl, vinkort, kaffe osv.

BROR JOHAN

Lokalet er adskilt fra Fabrikken med foldedøre, så det let kan inddrages ved store arrangementer. Lokalet alene har plads til 100 mennesker på stolerækker, 50 spisende eller 50 ved skoleopstilling ved plankeborde. Perfekt til foredrag, workshops, mindre fester eller mødelokale i forbindelse med arrangement i Fabrikken. Lokalet har samme muligheder for AV-udstyr som i Fabrikken.

KEDLEN

Kedlen består af et råt og smukt showroom, et område til fællesspisning og et professionelt køkken med 6 køkkenøer med plads op til 36 deltagere i kokkeskole fordelt på seks hold. Lokalernes 134 kvadratmeter har højt til loftet og et særligt, industrielt lysindfald fra store vinduespartier. Lokalerne kan bruges
til mangt og meget – smagninger, produktlanceringer, workshops, undervisning og meget, meget mere. En garageport giver f.eks. mulighed for at køre en bil ind i showroomet, hvis Kedlen skal bruges til et fotoshoot eller en lancering af en ny bilmodel.

SPINDERIET & VÆVERIET.

De to nye smukke lokaler med en fælles lounge og bar. Spinderiet har plads op til 90 personer og Væveriet har plads op til 80 personer. I alt 850m2, som kan bruges til alt fra møder, konferencer til fester og andre events.

Læs mere om Volkerts Fylke på partnerprofil her og kontakt os hos Danske Konferencecentre for booking.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG