KATEGORI: Partnernyheder

Unikt mødeunivers i Aarhus: GUESTapart

13. October 2020
Ditte Rønne Jakobsen

Hotel GUESTapart er et nyt og innovativt skud på stammen indenfor hotel- og konferencebranchen. Her går de højt op i, at konference- og mødegæster får en mødeoplevelse udover det sædvanlige. Med syv højteknologiske konferencelokaler, designlejligheder og et unikt hotelunivers har de indtaget Aarhus.

Corona-venlige mødeforhold – hold kommunikationen ved lige uden smitterisiko.

Kommunikation er ofte et nøgleord i velfungerende virksomheder, og det er vigtigt at holde det ved lige på trods af en udfordrende tid. GUESTaparts moderne og klimavenlige konferenceløsninger gør det muligt at holde virtuelle- og hybridmøder. Dette er især en fordel for virksomheder med medarbejdere fordelt på forskellige geografiske lokationer eller medarbejdere, der arbejder hjemmefra fra tid til anden. Således kan det lade sig gøre at holde et møde, hvor alle tydeligt kan se og høre hinanden – helt uden smitterisiko.

Brugervenligt og kvalitetssikret IT-udstyr – spild ikke tiden på langsom teknik.

Hotel GUESTapart tilbyder det nyeste og mest brugervenlige AV-udstyr på markedet, som sikrer dig, at du altid får den bedste ydeevne under et møde hos os. Hvert lokale har eget 50/50 Mbit WiFi og mulighed for kablet forbindelse. Deres konferenceløsninger inkluderer derudover det trådløse præsentationssystem Barco Clickshare og Logitech Rally – topmodellen inden for videokonferencekameraer, som leverer en imponerende virtuel mødeoplevelse.

Alt sammen i helt fantastiske omgivelser – bliv inspireret af den unikke indretning.

Hos GUESTapart får du alt andet end et kedeligt sterilt mødelokale. Når du træder ind ad døren til det fine loungeområde, vil du med det samme se en helt unik indretning og mærke den hyggelige hjemlige atmosfære. Mødelokalerne er ingen undtagelse – her finder du dig selv i et råt og industrielt univers blødt op af lækre tekstiler i fine farver, grønne planter og levende lys.

Du finder ikke et mødested magen til GUESTapart i Aarhus og er velkommen til at booke en rundvisning. Har du brug for rådgivning og sparring til mødet, så sidder vi klar her. Læs mere om GUESTapart/Aarhus og se flere billeder her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG