KATEGORI: Planner days

Værtsby søges til usædvanlig konference

28. June 2018
Ditte Rønne Jakobsen

Forestil dig at invitere dine to bedste kunder til et arrangement, hvor et af de vigtigste formål er, at introducere dem til dine største konkurrenter. Forestil dig så, at dine konkurrenter gør det samme. Det er ikke den omvendte verden, men derimod konceptet for den årlige konference, Planner Days, hvor Danmarks bedste konferencesteder, mødeplanlæggere og rådgivere mødes for at inspirere og lære af hinanden. Værtsrollen skifter mellem forskellige jyske og fynske byer, og nu åbner arrangørerne, N:O:W, OrgaNicer og Danske Konferencecentre for ansøgninger som værtsby i 2019.

 

Det er et lidt usædvanligt koncept for nu at sige det mildt. Men det har ikke desto mindre udviklet sig til en kæmpesucces. Til Planner Days, som er arrangeret af N:O:W, OrgaNicer og Danske Konferencecentre, mødes nogle af Danmarks bedste konferencesteder for at udveksle erfaringer, lære hinanden bedre at kende og deltage i både undervisning, workshops og foredrag – sammen med deres to bedste kunder. Dertil kommer en række mødeplanlæggere, som hvert år søger om at komme med.

“Der er ingen tvivl om, at deltagerne er topprofessionelle mødebookere, som virkelig har en grund til at deltage,” siger salgschef på Trinity Hotel & Konference Center i Fredericia, Claus Pedersen.

Han var vært for Planner Days 2018, og det er ikke sidste gang, forsikrer han.

“Vi fik mulighed for at vise både vores hotel, byen og området frem for langt over 100 professionelle mennesker, som var både positive og motiverede. Det er en helt fantastisk mulighed og en entydigt positiv oplevelse,” understreger han.

Det handler ikke om at sælge

Hans kollega på Munkebjerg Hotel i Vejle, salgschef Lotte Michaelis er helt enig. Hun har deltaget på Planner Days alle tre gange, konferencen foreløbig af blevet afholdt og var selv vært for arrangementet i 2017.

“Det har kæmpe værdi at kunne vise sit venue og sin by frem for topprofessionelle mødebookere. Planner Days er et enestående arrangement, fordi det ikke er som andre messer og konferencer. Her er ingen, der kommer for at sælge. Der er ingen flyers, hand-outs eller roll-ups. Kun professionelle mennesker, der gerne vil lære hinanden at kende – og lære af hinanden,” forklarer hun.

Men det betaler sig

Begge salgschefer tilføjer samstemmende, at en del af formålet, både med deltagelse og værtsskab for Planner Days, selvfølgelig er at tiltrække endnu flere konferencer til deres venues. Men det mærker man ikke i løbet af de to dage, konferencen varer, fastslår de.

Direktør i Danske Konferencecentre, Marlene Horsbøl Sylvester-Hvid, understreger, at formålet med Planner Days netop er at skabe og styrke relationer mellem kolleger og kunder.

“I en digital tidsalder som vores bliver fysiske møder og ægte relationer stadigt vigtigere og mere værdifulde. Det er de relationer, vi hylder og dyrker på Planner Days,” siger hun.

plannerdays.dk kan man læse mere om arrangementet og om, hvordan man søger om at blive værtsby for Planner Days 2019: http://plannerdays.dk/bliv-vaertsby/

For yderligere oplysninger se plannerdays.dk og kontakt Marlene H. Sylvester-Hvid på +45 26 77 18 32 eller Lars Hajslund på +45 20 76 67 88.

Om Planner Days:

Planner Days er en årlig tilbagevendende 2-dages konference for landets bedste mødeplanlæggere. Planner Days er centreret omkring den personlige professionelle udvikling og hvert år byder en ny by ind til undervisning, workshops, foredrag, fest og chancen for at lære en masse spændende nye mennesker at kende.

 Planner Days arrangeres i samarbejde med en række partnere. De udvælger og inviterer en række af deres bedste kunder, samarbejdspartnere m.fl., som de gerne vil give en god faglig og social oplevelse. Derudover bruger partnerne de to dage til selv at blive klogere på udviklingen i mødeindustrien og at blive endnu bedre til at sparre med mødeplanlæggere.

Der er ca. 100-150 deltagere på Planner Days hvert år.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG