KATEGORI: Partnernyheder

Valencia- Danske Advokater er ny partner hos Danske Konferencecentre

21. August 2018
Ditte Rønne Jakobsen

Mangler du et mødested centralt placeret i København med moderne og stilrene rammer samt fantastisk mad? Så passer Valencia – Danske Advokater perfekt til jeres næste arrangement. De flotte lyse lokaler ligger i bygningen for Danske Advokater 200 meter fra Københavns Hovedbanegård og rummer 6 topmoderne mødelokaler med plads til mellem 4 – 150 personer.

 

Valencia er en af Vesterbros ældre bygninger, der er opført som ølhal efter tysk forbillede i 1861. Bygningen er tegnet af Tivolis arkitekt H.S. Stilling. Den historiske bygning er totalt renoveret i 2014 og er udstyret med alle moderne faciliteter til brug for møder og konferencer. Ejendommen er bragt tilbage til sit oprindelige ydre, og den historiske facade kan igen ses fra gaden, efter at den i over 100 år har været skjult. Nu kan dit næste faglige møde tilrettelægges i de historiske og charmerende rammer.

De 6 mødelokaler har moderne AV-udstyr inkl. pc, projektor, lærred/skærm, mikrofoner og lydanlæg og trådløst internet. Dreyersalen byder derudover på en scene med talerstole og monitor. Nedenfor finder du en liste over de 6 mødelokaler:

  • Dreyersal

Her er der mulighed for at afholde konferencer med op til 150 gæster ved biografopstilling. I skolebordsopstilling er der plads til 60 gæster.

  • Kuben

Kuben, der svæver ud i Dreyersalen, har plads til 50 gæster i biografopstilling og 30 gæster i skolebords opstilling. Kuben rummer avancerede faciliteter til videokonferencer og streaming.

  • Margot og Thorvald

2 mødelokaler der kan slås sammen. Mødelokalerne er indrettet med borde på hjul, der giver mange forskellige opstillingsmuligheder og rummer samlet op til 20 deltagere.

  • Thor og Figaro

2 mødelokaler særlig indrettet til de specielle krav, der stilles til mediation, men lokalerne er også egnet til møder i almindelighed. Et lokale har mødebord med plads til 10 personer, et lokale har mødebord med plads til 8 personer. Lokalerne er begge fuldt ekviperet med AV-udstyr.

  • Chat Noir

Et lokale til 6 personer, der er indrettet med bløde møbler i loungestil, der egner sig at tænke ud af boksen. Det er desuden indrettet til videokonferencer og håndtering af medieopgaver som filmoptagelser og interviews.

Valencia er kendt for deres kreative og udsøgte mad og lægger stor vægt på økologi. Deres kokke indsamler inspiration i løbet af året, og tendenserne indgår i en plan over det følgende års fokusområder og indsatser. Der er rig mulighed for at være aktiv mellem eller efter jeres møder, da Rådhuspladsen, Tivoli og Zoologisk Have ligger tæt på lokalerne.

Valencia ligger kun 200 meter fra Københavns Hovedbanegård og er derfor let tilgængelig for alle, der kommer med fly, tog eller bus. Bygningen har ikke egne parkeringspladser, men henviser til Q-Park Codanhus, Gammel Kongevej 60, Frederiksberg C, Europark Saga P-hus eller DGI byens parkeringshus, hvor der kan parkeres mod betaling.

Læs mere om Valencia her og se en oversigt over lokalerne på deres egen hjemmeside her. Du er altid velkommen til at kontakte os hos Danske Konferencecentre.

 

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG