KATEGORI: Partnernyheder

Vartov er ny partner hos Danske Konferencecentre

31. May 2024
Ditte Rønne Jakobsen

Huset Vartov på Rådhuspladsen i København er en helt unik ramme for møder, konferencer og festlige forsamlinger. Huset emmer af historie og højskolestemning, og alle er velkomne. Vartov er en af Københavns fineste fredede bygninger – og bedst bevarede hemmeligheder.

Bygningen var engang et hospital med en hospitalskirke, hvor poeten, politikeren og præsten N.F.S. Grundtvig tilbragte sine sidste 33 år. I dag er huset et levende centrum for højskoleånd og kultur, hvor flere hundrede mennesker arbejder og har deres hverdag.

Hver dag får vi besøg af mellem 10 og 1.000 mennesker i Vartov. Nogle kommer for at holde et møde for lukkede døre, andre skal deltage i konferencer, og andre igen skal være festens midtpunkt. Mulighederne er mange. Vi serverer god pescetarisk mad – og så er det i øvrigt altid muligt at få en højskolesangbog eller en kort introduktion til Grundtvig med i købet.

Store Sal kan rumme fra 30 til 150 personer og strækker sig over 150 m2,hvilket gør den ideel til større arrangementer. Grundtvig, med en kapacitet på 10-30 personer og en størrelse på 60 m2 er velegnet til mere intime møder eller konferencer.

Vartov tilbyder et bredt udvalg af faciliteter for at imødekomme forskellige arrangementer og begivenheder. Vores rumfleksibilitet giver mulighed for at arrangere alt fra intime møder til større konferencer og festlige begivenheder.

Vi tilbyder moderne mødelokaler, udstyret med alt hvad du behøver for at afholde vellykkede møder herunder WiFi, projektorer eller skærme, blokke og kuglepenne, flipover/whiteboards, PC’er, højskolesangbøger, mikrofoner og en kortfortælling om Vartov og Grundtvig.

Læs mere om Vartov´s lokaler og mødefaciliteter her! Vil du have et gratis tilbud? Så sidder vi klar til at hjælpe dig med over 100 af landets bedste venues – send en webformular ind her til os.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG