KATEGORI: Partnernyheder

VEGA er ny partner hos Danske Konferencecentre

22. March 2018
Ditte Rønne Jakobsen

Mangler I et anderledes og stemningsfyldt sted til konferencer eller firmafester, så er VEGA i København ideelt. VEGA kan huse alle typer af events, seminarer, produktlanceringer og konferencer i deres smukke arkitekttegnede sale. VEGA kan noget andet end et traditionelt konference- og eventcenter, og de gør altid lidt ekstra for at tænke hele vejen rundt om arrangementerne og få fat i detaljerne.

 

VEGA har fem gruppelokaler og seks forskellige konferencesale tegnet af arkitekten Vilhelm Lauritzen. Alle sale kan skaleres, så de passer optimalt til dit arrangement. Huset har en speciel sjæl og varme, som skinner igennem, uanset om du er her til koncert, konference, reception eller firmafest. Her er plads til 800 personer plads ved stolerækker og til 420 personer ved plads omkring borde. VEGA har en ekstrem høj teknisk standard og arbejder med nogle af landets absolut dygtigste teknikere på nyt udstyr.

Inden for gåafstand ligger utallige hoteller og overnatningsmuligheder i alle prisgrupper. Vega samarbejder med flere forskellige dygtige og velrenommerede kokke, restauranter og cateringfirmaer. Menuen bliver altid tilpasset ud fra arrangementet og hvilke ønsker, du har til kvalitet, stil og budget.

VEGA ligger centralt placeret midt på Vesterbro ved Enghave Plads. Der er busser, der kører lige til døren og det er i gåafstand til Københavns Hovedbanegård.

Du kan læse mere om VEGA lige her. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at få et gratis og uforpligtende tilbud.

 

 

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG