Velkommen til Nordsjællands Trump Tower

23. April 2017
Ditte Rønne Jakobsen

Vidste du, at Trump Tower ligger bare en halv times kørsel nord for København? Nej vel. Det passer så heller ikke helt, men der er alligevel en gran af sandhed i det. Nordsjællands Konferencecenter i Allerød er nemlig stærkt inspireret af Trump Tower på 5th Avenue i New York, og centret byder i den grad sine gæster velkommen i en international atmosfære.

Hos Danske Konferencecentre er vi glade for at byde Nordsjællands Konferencecenter velkommen i partnerkredsen, og vi glæder os til at hjælpe kunderne med at finde vej til denne arkitektoniske perle af en bygning bare 30 min. kørsel nord for København.

Inspiration fra flere kontinenter

Inspirationen fra USA’s nuværende præsidents imponerende forretningshovedkvarter i New York er tydelig allerede ved indgangspartiet. Messingportalen er inspireret af Trump Tower, og det samme er hall’en, hvor du træder inden for på et marmorgulv nøjagtigt magen til det, der er på 5th Avenue. Stenene er endda hentet i det samme brud i Italien, hvor Donald Trump hentede stenene til Trump Tower.

Nordsjællands Konferencecenter er en del af Scandinavian Trade Building, som er opført af Ole Berg, grundlægger af Time/System International, og tegnet af arkitekt Jørgen Johansen. De to rejste blandt andet Amerika tynd for at finde idéer til detaljerne i det imponerende bygningsværk, og centrets elegante glaselevator er eksempelvis inspireret af mere end 20 amerikanske indkøbscentre.

Og det internationale islæt stopper ikke her. Den ambitiøse bygherre har udover marmor hentet hall’ens seks ficustræer i Italien, og restaurantens lavasten er importeret fra Island.

Inspiration smitter af på arrangementerne

Den internationale inspiration og atmosfære er gennemført. Det smitter af, når Nordsjællands konferencecenter er vært for alt fra konferencer med op til 230 deltagere i det imponerende amfi-auditorium til seminarer, møder, workshops og andre arrangementer.

Faciliteterne på Nordsjællands Konferencecenter matcher fuldt ud de høje kvalitetskrav, som alle partnere hos Danske Konferencecentre skal leve op til, og forplejningen i centrets restaurant er ligeledes i topklasse.

Fællesområderne lægger vægge til udstillinger fra skiftende kunstnere, hvilket også har til formål at inspirere konferencegæster og mødedeltagere.

Beliggenhed i naturskønne omgivelser

Særligt på ét punkt adskiller Nordsjællands Konferencecenter sig dog meget tydeligt fra Trump Tower: Beliggenheden! De naturskønne nordsjællandske omgivelser kan nok få selv 5th Avenue i New York til at blegne, og centret udnytter omgivelserne til blandt andet at tilbyde forskellige team building-aktiviteter.

Hvis du vil vide mere om mulighederne i og omkring Nordsjællands Trump Tower, så læs her og tøv ikke med at kontakte os for at booke dit næste internationalt inspirerede arrangement.

 

    

 

 
VIL DU KONTAKTES? – DET ER HELT UFORPLIGTENDE & NEMT