KATEGORI: Partnernyheder

Velkommen til Cirkusbygningen Konference & Event

28. August 2017
Ditte Rønne Jakobsen

Hos Danske Konferencecentre er vi altid stolte, når vi kan byde en ny partner velkommen i sammenslutning. Stoltheden bliver bestemt ikke mindre, når der er tale om et så kendt og karakteristisk sted som Cirkusbygningen i København, der kan danne en magisk ramme om ethvert arrangement.

Der er hverken savsmuld i manegen eller dyr i staldene længere, men magien lever i bedste velgående i Cirkusbygningen i hjertet af København. Den ikoniske bygning danner med sin nye indretning og state of the art-teknik en storslået ramme om møder, konferencer og andre arrangementer med op til 1000 deltagere.

Enhver mødebooker og -arrangør ved, at rammerne for en konference har stor betydning. At faciliteterne skal være i orden, er en selvfølge, men nogle steder rummer bare mere magi end andre. Og det er ofte her, at møder, konferencer og andre arrangementer får en ekstra dimension. Få steder er bogstaveligt talt så magiske som Cirkusbygningen.

Fagligt indhold og professionel underholdning

Udover at lægge historiske rammer til shows og underholdningsarrangementer kan Cirkusbygningen huse op til 1000 deltagere. Og i den smukke, gamle bygnings nænsomt renoverede stalde, der nu hedder Buddha Lounge, har cirkushestene måttet vige pladsen for virksomheder, der kan holde møder, konferencer og andre arrangementer med mellem 50 og 140 deltagere.

I det hele taget er bygningens indretning noget ganske særligt. I stedet for de traditionelle bordopstillinger med lange lige rækker og hestesko er Cirkusbygningen bygget op som et amfiteater med syv plateauer, der ligger i halvcirkler omkring scenen. Indretningen giver en helt særlig følelse af intimitet og nærhed og understreger, at man er i et ganske særligt rum, der også danner rammen om storslåede shows og optrædener.

Netop berømte Walmanns Dinnershow kan indgå som en del af et event i Cirkusbygningen. Der er masser af muligheder for at kombinere fagligt indhold med afslappende underholdning, og rammerne er som skabt til begge dele.

Højt til loftet – bogstaveligt talt

I Cirkusbygningen er der bogstaveligt talt højt til loftet (18 meter) og plads til store tanker under den ikoniske kuppel. Teknikken er der selvfølgelig også styr på i en bygning, som er skabt til shows og underholdning. Den understøttes af Cirkusbygningens eget hold af teknikere. Det rum, som i over 100 år husede danske og internationale cirkus med elefanter, søløver og klovne, er i dag et fuldt udstyret og teknologisk moderne auditorium. Det kan blive en imponerende ramme om dit næste arrangement.

Ny cirkelscene i Cirkussalen

Og det hele er på vej til at blive endnu mere imponerende. Cirkusbygningen er nemlig i fuld gang med at bygge en ny, stor cirkelscene i Cirkussalen, der består af tre nye scener med tre store led-skærme. Skærmene giver samlet set et næsten 180 graders synsfelt i salen.

Med den nye scene får man langt større mulighed for variation og inddragelse af gæsterne til alle slags arrangementer. Scenen står klar den 1. september, og til den tid er den historiske Cirkusbygning fra 1886 dermed udstyret med både surround sound og surround view.

Du kan læse mere om Cirkusbygningen lige her, og du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere og for at booke dit næste arrangement.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG