KATEGORI: Partnernyheder

Velkommen til møder & konferencer på Sydfyn, hvor alt kan ske!

10. April 2024
Ditte Rønne Jakobsen

Velkommen til møder & konferencer på Sydfyn, hvor alt kan ske! Dagene bliver længere og solen skinner lidt stærkere, og personalet på Hotel Faaborg Fjord skaber god atmosfære og varige minder for virksomheder ved det idylliske Faaborg Fjord. Den unikke beliggenhed tilbyder den perfekte kulisse for et sommerevent, hvor natur og kreativitet mødes.

Vi sætter scenen for store events man kan mærke!

Forestil jer et møde, hvor hver pause er en chance for at trække frisk luft ved vandet, hvor teambuilding ikke bare er en øvelse, men en oplevelse. Pakkerne tilbyder alt fra sjove aktiviteter på fjorden til afslappede stunder i de udendørs loungeområder. Med 128 dobbeltværelser er der plads til +250 gæster, og der følger gratis parkering til alle.

Alternative oplevelser skaber wow-effekt

  • Strandbar & lounge: Slap af med kollegaer ved vores strandbar, hvor sand mellem tæerne og lounge musik skaber en uformel atmosfære.
  • Aktive udfordringer: Vælg mellem alt fra havespil til teambuilding på vandet – perfekt til at styrke samarbejdet og have det sjovt.
  • Grill & hygge: Nyd en grillaften under åben himmel, hvor god mad og godt selskab går op i en højere enhed.
  • Spa & Wellness: Med et køligt glas i hånden og oplevelser for krop og sjæl

Helstøbte events skræddersyet til kundens behov!

Har man tænkt over, at et arrangement er mere end blot et flot lokale og god forplejning? – det handler om oplevelser, der binder mennesker sammen og skaber varige minder. Hotel Faaborg Fjord arrangerer alt fra A-Z i tråd med kundens ønsker. Der drysses glimmer på og sørger for wow-effekter, der gør, at kunden kan læne sig tilbage og nyde samværet med kollegaer og samarbejdspartnere. Sydfynske oplevelser, der sent vil glemmes, skabes og visioner bringes til live ved Faaborg Fjord.

Læs mere om mødefaciliteter og konferenceoplevelser på Faaborg Fjord her!

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG