KATEGORI: Partnernyheder

“Vi skaber gastronomi, vi er stolte af”

27. October 2023
Ditte Rønne Jakobsen

I Restaurant Hesselet lader de sig inspirere af havet, stranden og skoven, der omgiver hotellet på Fyn.

“Den inspiration er basen for et solidt fundament, hvor vi i køkkenet har en klassisk tilgang med et moderne tvist”, indleder Lasse Paulsen, der er gastronomisk chef og køkkenchef. Til dagligt står han i spidsen for Restaurant Hesselet i kyndigt samarbejde med Rasmus Weimar og resten af teamet bag.

Selv kom Lasse Paulsen til Hesselet i 2015 med en baggrund hos flere velrenommerede steder i Danmark, samt en periode i udlandet.

I hotellets tidlige år fulgte visse krav for takt og tone, end der gør i dag. Mødte herrerne op uden slips, blev de forment adgang til Restauranten – en formalitet som mange gæster ikke være klar over. Efter flere spændte situationer med de ferierende gæster, fandt den daværende overtjener på en løsning. Han indrettede nemlig en slipseskuffe med et passende udvalg af farver og mønstre, som gæsterne kunne låne under deres besøg i restauranten. I dag kan du roligt møde op, som du er.

“Som gæst i Restaurant Hesselet vil du opleve en fuldendt restaurantoplevelse med gæsten i centrum. At få en god oplevelse indebærer mere end god mad. Man skal sidde godt, æstetikken skal være i orden med pæne duge, flotte blomster og en smuk udsigt”; lyder det fra Lasse Paulsen.

Bliv inspireret og læs flere gode historier her i online magasinet om Hotel Hesselet.

Kort om Hotel Hesselet

Hotellet ligger 5 minutters kørsel fra Storebæltsbroen i Nyborg, 10 minutters gang fra Nyborg station og er beliggende i rolige omgivelser mellem bøgeskov og strand.

  • 12 mødelokaler
  • Plads til max 150 personer
  • 59 dobbeltværelser
  • Gratis parkering
  • 4 ladestationer (4 Clever og 2 Tesla) 

Hotel Hesselet har 59 dobbeltværelser i alt. 43 dobbeltværelser og 4 suiter er indrettet i klassisk stil, og 10 dobbeltværelser og 2 suiter er indrettet i moderne stil og med terrasser.

Læs mere om Hotel Hesselet her på deres profil hos Danske Konferencecentre.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG