KATEGORI: Partnernyheder

”Vi skaber noget særligt sammen”

14. February 2022
Ditte Rønne Jakobsen

De sidste to år har været særligt udfordrende på flere parametre – og på Hindsgavl Slot har medarbejdere og gæster været i fokus. Vi har spurgt Trine Bang Skou-Nielsen, salgsdirektør på Hindsgavl Slot, hvad de seneste to år har betydet for dem, og hvordan 2022 ser ud.

Hindsgavl Slot ligger i smukke og historiske omgivelser ved Middelfart, og fungerer til dagligt som hotel og konferencecenter. Ligesom alle andre i branchen, har Hindsgavl Slot været ramt af restriktioner og nedlukning, men denne gang kan de holde åbent – det betyder meget for medarbejderne.

”Mennesker i hotelbranchen er sociale væsner. Vi egner os ikke til at være hjemme. Vi bliver begejstret og får energi af at være sammen med andre mennesker, og af at give vores gæster gode oplevelser. Vi skaber noget særligt sammen, når vi går på arbejde.”

”Alle tiltag er sat ind for at undgå endnu en nedlukning, og heldigvis har vi haft mange besøgende, som har haft lyst til at besøge os. Tilbage i december kunne Hindsgavl Slot byde 200 gæster velkommen på jule- og nytårsophold. Og med en NPS score på 90 hele december, kunne vi ikke afslutte året på en bedre måde. Gæsterne var utrolig glade og taknemmelige, og det var tydeligt for alle, at personalet havde glædet sig til at skulle arbejde og gøre en forskel for de gæster, der havde valgt at holde jul på slottet,” siger Trine Bang Skou-Nielsen.

Omstillingsparathed har fået ny betydning

Spørger man Trine Bang Skou-Nielsen, hvad de har lært af pandemien, er hun ikke i tvivl: ”Vi har fået det sorte bælte i omstillingsparathed. Det sorte bælte i at tage beslutninger, rette til, blive klogere og starte forfra igen.” Men det er ikke kun det sorte bælte, de har fået på Hindsgavl Slot, de har også lært medarbejderne bedre at kende.

”Jeg vil faktisk sige, at vi har lært vores medarbejdere og kolleger endnu bedre at kende pga. corona, nedlukning og hjemsendelse. Vi har holdt kurser, medarbejderseminarer, vi har mødtes i det omfang, det var muligt og talt i telefon med dem, der var hjemme. Og et par gange har vi også mødtes til en gåtur i slotsparken.”

De stille måneder har de også udnyttet til at skifte bookingsystem, sat værelser i stand, gjort hovedrent og ryddet op på lagre og depoter. Desuden er deres produkter blevet gennemgået og forberedt for at sikre optimal kvalitet og nærvær.

Høj kvalitet og fastholdelse af medarbejdere

Efter to anderledes år, hvor alt er blevet vendt på hovedet, har målet for 2022 ikke ændret sig radikalt, fortæller Trine Bang Skou-Nielsen:

”Vores mål har ikke flyttet sig radikalt. Vores mål er at skabe høj kvalitet for vores gæster uanset, om de er her til konference, møde, fest eller på et ophold. Vi skal pleje og fastholde vores dygtige personale, og vi har erfaret, at uddannelse og rekruttering skal re-tænkes, hvilket vi har haft kreative processer omkring. I 2022 arbejder vi endnu mere med Verdensmålene og sætter nye mål for bæredygtighed og energibesparelser de rigtige steder. Og så er vi i gang med at blive endnu bedre til at fortælle elementer af den fantastiske historie, vi er beriget af. Det glæder jeg mig til at rulle ud for vores gæster.”

På Hindsgavl Slot har man positive forventninger for 2022. Faktisk forventer Trine Bang Skou-Nielsen, at 2022 bliver et travlt år på alle områder, når de endelig har fået en nogenlunde normal hverdag igen.

”Jeg tror 2022 bliver et helt fantastisk år med masser af glade gæster og et topmotiveret personale, der står klar i startfeltet til at forkæle og servicere vores gæster.”

Læs mere om Hindsgavl Slot her og kontakt os hos Danske Konferencecentre for booking af dit næste arrangement.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG