KATEGORI: Partnernyheder

Vil du udfordre dine kolleger i Jyllands største eventcenter?

24. September 2018
Ditte Rønne Jakobsen

Har I brug for et anderledes og sjovt mødested, hvor der er garanti for latterkramper? Så er Funhall i Viborg et godt bud på jeres næste konference- eller mødelokation. Funhall AS er et stort eventcenter, der blandt andet afholder møder og konferencer ofte kombineret med nogle sjove aktiviteter i deres 4000 m2 store voksen-legeland. Mulighederne er mange, og I kan blandt andet udfordre hinanden i Nordens største jagtsimulator, køre om kamp i gokart eller prøve virtual reality-brillerne.

Funhall har specialiseret sig i at tilbyde komplette pakker for konferencer og møder kombineret med nogle sjove “ryste-sammen aktiviteter” eller teambuilding-aktiviteter. Alt foregår indendørs, og der er altid professionelle instruktører, der forklarer regler og dømmer slagets gang. Der er mere end 30 forskellige aktiviteter i centeret, og stedet er derfor ideelt til det skæve arrangement. Aktiviteterne tæller jagtsimulator, kørestolsrugby, bow-tag, segway (inde- og udendørs bane), crazy gocart, flyball, promille hockey, teambuilding område, virtual reality, Formel 1 simulator, bordtennis, sumobrydning, minigolf, full swing golfsimulator, playstation, funballs, ballebold og loungespil som kort, backgammon mm.

I event-centret er 2 møde- og konferencelokaler, hvoraf det største lokale kan rumme op til 150 personer. Funhall ligger i gå afstand til Viborg by, som tilbyder en masse seværdigheder og gode spisesteder. Det er oplagt at tage en tur i Brygger Bauers Grotter eller nyde en kold øl fra det lokale bryghus. Transportmulighederne er gode, da konference og event-centret ligger tæt på omfartsvejen Vejle-Ålborg og Holstebrovej. Buslinje 2 fra City holder 800 meter fra hoveddøren. Ønskes bus, kan Funhall tilbyde transport i fælles bus.

Se video nedenfor fra Funhalls sjove aktiviteter. Gå til Funhalls YouTube kanal her.

Se mere information om Funhall ApS her og se flere videoer på deres egen hjemmeside her. Kontakt os hos Danske Konferencecentre for et gratis og uforpligtende tilbud.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG