KATEGORI: Partnernyheder

Villa Copenhagen er ny partner

22. April 2024
Ditte Rønne Jakobsen

Villa Copenhagen er det ideelle sted for forretningsfolk at mødes og netværke i København. I det gamle postkontor fra 1912 forenes historie, nutid og fremtid i eksklusive rammer til alt fra bestyrelsesmøder, produktlanceringer og firmafester.

I hjertet af København finder du Villa Copenhagen. Med én af byens bedste placeringer lige ved Hovedbanegården og kun 16 minutter med tog fra Københavns Lufthavn, bliver det ikke mere centralt.

Hotellet skiller sig ud fra andre hoteller med dets unikke værdier om kontrast, bevidst luksus og trivsel.

De beskriver det selv således: Vores mål er at revolutionere hotelbranchen ved at tilbyde oplevelser, der kombinerer skønhed, viden og menneskelighed på det mest inspirerende niveau. Vi stræber efter at være verdens førende hotel og tager samtidig ansvar for vores miljømæssige fodaftryk. 

Villa Copenhagen har plads til alt fra de små intime møder til de store firmafester. Det største lokale Square har plads til 1200 mennesker og med sine imponerende mure af gamle kampesten og de tilstødende 8 atelierer skaber det en atmosfære af historie og betydning.

Med 390 værelser er der god mulighed for at dine deltagere kan overnatte. Inspirationen fra imponerende københavnske boliger og med en æstetisk reference til Vilhelm Hammershøi har værelserne på Villa Copenhagen til formål at give en både dansk og europæisk, berejst og alligevel udadvendt følelse.

Hotellets faciliteter omfatter en 25 meterlang swimmingpool, der bæredygtigt opvarmes ved hjælp af overskudsvarme fra vores kølesystemer. Poolen er ideel til afslapning efter endt mødedag. Ved siden af poolen og saunaen på første sal finder du Fitness Room, som er åbent døgnet rundt og gratis for overnattende gæster.

Med sin beliggenhed i en historisk beriget del af København, er Villa nabo til byens bedste kulturtilbud, seværdigheder og restauranter. I gåafstand finder I alt fra gourmetrestauranter til streetfood og en masse muligheder for aktiviteter i kombination med jeres møder eller event.

Er du blevet nysgerrig? Læs mere om Villa Copenhagen her på deres profil hos os!

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG