KATEGORI: Partnernyheder

Vingsalen: Danmarks mest naturinspirerede konferencesal

9. October 2019
Ditte Rønne Jakobsen

Vingsted Hotel & Konferencecenter har åbnet dørene til deres nye moderne konferencesal. Vingsalen har plads til 800 konferencegæster og de store glaspartier giver en flot udsigt til den smukke natur med gode muligheder for at nyde en pause i frisk luft.

Den nye Vingsal har plads til 800 siddende gæster og er fleksibelt indrettet med mulighed for opdeling i to eller tre mindre sale. Her er det nyeste AV udstyr og en flytbar teleskoptribune med 257 pladser, der kan ændre størrelse efter behov. Desuden er der i forbindelse med salen attraktive pauseområder, og de tilhørende grupperum er opgraderet, så behovet for udenomsplads opfyldes. De store glaspartier giver en flot udsigt og et naturligt lys.

Vingsted Hotel & Konferencecenter begyndte i foråret 2018, at rive den gamle svømmehal ned og i stedet bygge konferencesal på de 800 kvadratmeter.

 – Vi har i flere år manglet lokaler, hvor vi kan rumme selskaber på over 100 gæster. Hvert år var vi nødt til at afvise adskillige kunder, da vi ikke havde lokalerne til at rumme så store selskaber. Det har vi nu, så det ser vi meget frem til, lyder det fra salgs- og marketingschef Brian Runge.

Ligesom resten af Vingsted Hotel & Konferencecenter bærer Vingsalen præg af den smukke natur med skov og end i Vejle Ådal. Naturinspirationen kan blandt andet ses i de materialer, der er brugt indvendigt i salen, hvor flotte træsorter spiller godt overens med den omkringliggende natur. De store vinduer giver samtidig gæsterne udsyn til den grønne skov.

 – Vi er omgivet af grøn natur, og vi har over de seneste år arbejdet målrettet mod at få naturen bragt med indenfor, fortæller Brian Runge.

Læs mere om Vingsted Hotel & Konferencecenter her eller kontakt Danske Konferencecentre for booking af konferencelokaler.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG