KATEGORI: Partnernyheder

Vingsted har succes som Danmarks aktive konferencecenter

1. June 2017
Ditte Rønne Jakobsen

Det har vist sig at være en rigtig god idé, at Vingsted Hotel og Konferencecenter som kulminationen på et internt strategiforløb i 2015 definerede sig selv som Danmarks aktive konferencecenter. Det satte retningen for en række nye tiltag, og allerede i 2016 satte omsætningen rekord. I dag må Vingsted ligefrem takke nej til kunder, så nu udvider de møde- og konferencefaciliteterne i den smukke Vejle Ådal.

Vingsted Hotel og Konferencecenter ligger smukt og fredfyldt midt i den naturskønne Vejle Ådal. Her er plads, luft og tradition for masser af fysisk udfoldelse både ude og inde, og det er lige præcis, hvad centeret besluttede sig for at rendyrke og raffinere i sin strategi for 2016-2018. Det har allerede vist sig at være en god idé.

For ikke alene satte omsætningen rekord i 2016. Kunderne har endda taget så godt imod den skærpede profil og de nye tiltag, der er fulgt med, at Vingsted nu må takke nej til flere af dem. Vingsted havde over 100.000 konferencegæster i 2016.

Fokus på aktiviteter og natur

“Vi har valgt at stille skarpt på vores kernekompetencer, der er facilitering af møder, kurser, konferencer og events. Og da vi har naturen og pladsen til at skabe aktiviteter ude og inde for vores konferencegæster, er det oplagt for os at fokusere på det aktive og naturen”, fortæller direktør Mette Ravn.

De omkringliggende grønne områder er udbygget med mange spændende aktiviteter som Jump Poles og Giant Sving samt Escape Room, der er nyeste skud på stammen i 2017 og relativt ukendt i Danmark. Netop tilkøb af aktiviteter til møder og konferencer er et område i kraftig vækst. Alene i januar i år bookede 24 virksomheder 32 forskellige event- og TimeOut-aktiviteter, hvor 1500 deltagere fik en sjov, aktiv, fælles oplevelse.

En TimeOut er en pauseaktivitet á 15-60 minutters varighed, og lige nu er aktiviteter som Bumper Ball, Crossfit, skydning, Fun Battle, racerbane og ZipLine gæsternes foretrukne blandt de flere end 50 forskellige aktiviteter på Vingsted Hotel og Konferencecenter.

Modernisering og nye faciliteter

Næste step er en modernisering af begge sportshaller henover sommeren 2017. I dag rummer sportshallerne en række gratis indendørs aktiviteter, hvor kursister og konferencegæster kan lade batterierne op, når dagen er omme. Også hotelgangene er blevet aktiveret. Her kan der bl.a. spilles petanque og mikado med naboværelset.

“Men successen er blevet en udfordring, da vi må takke nej til rigtig mange kunder, fordi vi mangler møde- og konferencefaciliteter,” siger salgs- og marketingchef Brian Runge.

Derfor bliver svømmehallen fra 2018-2019 ombygget til en stor, naturinspireret mødesal med tilhørende moderne lounge og mødelokaler. Naturen bliver også inddraget i Vingsteds eksisterende indretning og interiør. Således er receptions- og foyerområdet forvandlet i samarbejde med virksomhedsscenograf Karen Noeberg, og fem vægge er blevet udsmykket med tekst omkring konferencecentrets historie, hvis rødder går tilbage til 1861.

Du kan læse mere om Vingsted Hotel og Konferencecenter her, og hvis du vil vide endnu mere eller booke kurser, møder eller konferencer, så kontakt endelig Danske Konferencecentre.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG