KATEGORI: Partnernyheder

VINGSTED hotel & konferencecenter udgiver bæredygtighedsstrategi

12. January 2024
Ditte Rønne Jakobsen

VINGSTED hotel & konferencecenter har udgivet deres første brochure med en række fortællinger om små og store tiltag virksomheden har gjort for at styre i en mere bæredygtig retning.  

VINGSTED hotel & konferencecenter er et moderne 4-stjernet kursus- og konferencecenter samt 3-stjernet hotel midt i den smukkeste natur centralt placeret i den smukke Vejle Ådal i hjertet af Danmark.

Vingsted aktivt hotel & konferencecenters mange lokaler i forskellige størrelser gør stedet velegnet til ethvert arrangement. Lige fra kongresser og fester med op til 2000 deltagere eller landsmøder med over 600 overnattende gæster, til kurser, dagsmøder, fester, sports- og teambuildingaktiviteter.

I kraft af sin naturskønne beliggenhed, samt store udendørsarealer er Vingsted det ideelle valg, når der afvikles kurser, konferencer eller firmaarrangementer. Vi har egne instruktører, som udfordrer jer til lands, til vands eller i luften og de håndterer ca. 20.000 gæster om året.

At kommunikere omtanke for miljø og mennesker uden Greenwashing er en vanskelig opgave, som alle i branchen bokser med.

For os internt i huset, hvor vi er ca. 85 ansatte, har udgivelsen af en samlet fortælling om, hvad vi gør og hvorfor vi gør, som vi gør, været en øjenåbner for de fleste af os.

Det har skabt en intern bevidsthed, som er et godt sted at begynde denne lange rejse.

Nogle tiltag er små og nemme andre er store og giver ikke umiddelbart overskud, men det er den rette vej at tage.

Vi bor midt i noget af Danmarks smukkeste natur, nogle kalder det ”lille Norge” og med mere end 110.000 gæster årligt, har vi selvfølgelig en forpligtigelse til at udvise omtanke for de generationer, der kommer efter os“, fortæller administrerende direktør, Marianne Kjerkegaard.

Se de mange tiltag forneden eller klik her! Læs mere om VINGSTED´s mødefaciliteter her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG