KATEGORI: Partnernyheder

Walk and talk i Dronningens Have

16. February 2023
Ditte Rønne Jakobsen

Fredensborg Store Kro ligger som en skjult perle i Nordsjælland kun få skridt fra den eventyrlige og royale Slotspark. Den smukke have på Fredensborg Slot er ideel til walk and talk gåture i forår og sommerperioden. Helt eksklusivt åbnes der op til i juli måned for gåtur i Dronningens private have.

På Fredensborg Store Kro får gæsterne et strejf af den royale atmosfære i de smukke omgivelser et stenkast fra Fredensborg Slot.

Fredensborg Store Kro har med sit kongelige ophav 300 år på bagen og er nabo til en af Nordsjællands smukkeste haver. En skjult perle med den unikke og kongelig beliggenhed ved siden af Fredensborg Slot og adgang til den eventyrlige Slotspark. Haven byder på lange gåture, løbeture eller en arbejdsrelateret walk and talk øvelse.

Walk and talk er et oplagt valg i mødepausen eller måske en kajaktur i sommermånederne ved Esrum sø? Begge muligheder inden for få minutters gang fra Kroen. I Fredensborg Slotshave har kongefamilien et blomstrende paradis. I århundreder har kongerne forskønnet slotshaven efter havekunstens strømninger og det fineste fra naturens skatkammer. Den byder på flere haver fra forskellige tidsaldre lige fra den offentlige Barokhave til Dronningens private have, der eksklusivt åbnes op for besøg i hele Juli måned. I vil også opleve historiens mange fortællinger via hundredevis af skulpturer, som alle fortæller deres helt egen unikke historie.

Blev du inspireret til dejlige walk and talks i sommervejret med dine kolleger? Kombiner jeres møde med en frisk gåtur og få luft til hovedet samtidig med at I nyder blomsterne i haven.

Læs mere om mødefaciliteterne på Fredensborg Store Kro her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG