KATEGORI: Partnernyheder

Zleep Hotel Høje Taastrup er ny partner i Danske Konferencecentre

1. July 2022
Ditte Rønne Jakobsen

På Zleep Hotel Høje Taastrup finder du flotte renoverede konference- og mødefaciliteter med plads til op til 420 personer.

Placeret kun 15 minutter i tog fra Københavns Hovedbanegård, 200 meter fra Høje Taastrup Station og 3 motorveje i en radius af 5 km.

Hos Zleep Høje Taastrup får du en skræddersyet mødepakke, professionel rådgivning, moderne AV-udstyr og teknisk hjælp.

I hotellets restaurant serveres hver dag en lækker morgenmadsbuffet med 30-60% økologiske produkter.  Maden er moderne og med et nordisk touch. I baren kan du altid få en kold eller varm forfriskning og enten sætte dig i det store loungeområde eller i de hyggelige sofagrupper. Du kan også tage plads i den charmerende gårdhave, der i den grad kan anbefales, når vejret tillader det.

Zleep Hotel Høje Taastrup tilbyder 151 værelser, egen restaurant, store og små mødelokaler, bar og lounge, gode transportforbindelser, fitness og fri parkering.

De 151 værelser er rummelige, komfortable og indrettet i et skandinavisk design – præcis som du kender det fra andre Zleep hoteller. Alle værelser er desuden udstyret med gratis WiFi, tv med mange kanaler, skrivebord og naturligvis en seng af høj kvalitet.

Læs mere om Zleep Hotel Høje Taastrup og kontakt os hos Danske Konferencecentre for booking af mødelokaler.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG