KATEGORI: Partnernyheder

Hvordan holder man coronasikker julefrokost?

28. October 2020
Ditte Rønne Jakobsen

Tanken må have strejfet dig flere gange. Bliver der nogen julefrokost i år? Du og dine kollegaer har fortjent en julekomsammen, og HUONE er klar til at planlægge det i trygge og afslappede rammer.

Forkæl dine medarbejdere selvom den traditionelle julefrokost måske er aflyst.

Julekomsammen hos HUONE er kendetegnet ved god atmosfære og kronet med lækker, traditionel julemad. I år tilbyder de coronasikker julefrokost med afstand og i jeres eget private lokale.

  • Tid: Kl. 12.00 – 17.00 eller 13.00 – 18.00
  • Sted: HUONE Copenhagen
  • Lokale: Sammen finder vi et lokale, der passer lige præcist til jer. I får jeres eget hyggelige julepyntet lokale fra 6-100 personer i ovenstående tidsrum.
  • Mad og drikke: Lækker kold julefrokostplatte serveret ved bordet inkl. 1 sodavand eller øl. Æbleskiver med gløgg (med og uden alkohol) samt kaffe, the og vand ad libitum fra mødestedets automater.
  • Underholdning: Ønsker I et underholdende indslag, så stiller HUONE bankoudstyr og standard AV udstyr til rådighed.

Under hele forløbet får I kyndig vejledning og support fra HUONEs eventkoordinatorer, der kun har ét formål med dagen: At sikre, at den lever op til jeres forventninger, og at julefrokosten ikke bliver aflyst i år!

Udover ovenstående har du mulighed for at tilkøbe elementer, der gør netop din julekomsammen helt speciel. Dette kunne f.eks. være:

  • Magisk banko: Book tryllekunstneren Sunny Cagara til at være bankomaster og magiker.
  • Smagninger: Book smagninger med Destilleriet Braunstein.
  • Stormester: Quiz og aktiviteter som du kender det fra dit TV. Regler og prøvelser kan tolkes forskelligt og dagens vinder findes ved at løse opgaven “korrekt” eller på bedst mulige vis. Stormester kan tilpasses til en siddende aktivitet og med afstand.

De nye retningslinjer er således:

Hos HUONE kan du holde møder med op til 100 deltagere, forudsat at der laves biograf-/skolebords-opstilling, og at deltagerne i det væsentlige sidder ned på faste pladser.

Ved over 10 personer i samme lokale, serveres maden i lokalet. Man må selvfølgelig godt forlade sin plads, for f.eks. at hente forplejning eller ifm. toiletbesøg.

Fra på torsdag og frem til den 2. januar skal man ved færden udenfor mødelokalet bære mundbind.HUONE hjælper dig trygt igennem koordineringen. Vi sørger for, at alle retningslinjer bliver overholdt, og at I får en god og sikker oplevelse. Vi samarbejder også med flere AV leverandører, så du kan nemt konvertere dit fysiske møde til en digital platform.

Læs vores blogindlæg med de mest stillede spørgsmål – og svar i forbindelse med Corona her.

Se mødefaciliteterne hos HUONE lige her og kontakt os hos Danske Konferencecentre for rådgivning og booking af COVID19 sikre julefrokoster.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG