KATEGORI: Partnernyheder

Du er inviteret til gratis Covid19sikker Kundedag

29. October 2020
Ditte Rønne Jakobsen

VINGSTED aktivt Hotel & Konferencecenter vil gerne vise jer, hvordan de håndterer møder og konferencer med afstand og tryghed – og derfor er du inviteret til Kundedag den 16. november 2020 med foredragsholder Svend Brinkmann.

Se program og tryk her for at tilmelde dig.

Det giver stadig mening, at mennesker mødes, selvom vi i Danmark har fået en ny virkelighed under COVID-19 krisen, som raser lige nu.
VINGSTED har en styrkeposition, som COVID-19 krisen har understreget og tydeliggjort. Hotellet har masser af m2 ude og inde, en skøn natur og masser af lys og luft. Det er netop, hvad møde- og konferencegæster sætter ekstra stor pris på for tiden. Så denne styrkeposition udnytter de til fulde, så konferencecenteret kan afholde trygge og sikre møder, kurser, konferencer og events.

Det vil de meget gerne vise dig/jer til deres spændende kunde arrangement, hvor foredragsholder og professor i almenpsykologi Svend Brinkmann vil fortælle om “Hvad er et menneske?”.

Du er meget velkommen til, at tage andre relevante kollegaer med (dette gøres ved, at videresende denne invitation). Vi gør opmærksom på, at arrangementet er for dig, der arbejder med bookninger af møder, konferencer og firmaarrangementer. 

Dagen bliver fyldt med indtryk, oplevelser, netværk med andre – og sidst men ikke mindst middag, som er klassikeren – Stjerneskud.

Arrangementet finder sted på VINGSTED aktivt hotel & konferencecenter, Vingsted Skovvej 2, 7182 Bredsten.

Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her. Læs mere om Vingsted aktiv Hotel & Konferencecenter her.

HUSK, at I stadig må mødes op til 500 personer forudsat, at I hovedsageligt sidder ned og ser i samme retning. Se vores opdateret COVID19 guide her – og få svar på de mest stillede spørgsmål.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG