KATEGORI: Partnernyheder

Glostrup Park Hotel får CSR diplom

19. November 2018
Ditte Rønne Jakobsen

Ved Glostrup Kommunes årlige erhvervskonference den 15. november med temaet ”vækst med social bundlinie”, blev der udover spændende indlæg om Den sociale kapitalfond og status på anlægsprojekter i Glostrup Kommune, også uddelt en iværksætterpris og et CSR diplom.

 

Glostrup Park Hotel modtog med stolthed Glostrup kommunes CSR diplom.

Diplomet tildeles virksomheder, der gør en særlig indsats i at vise social ansvarlighed ved at ansætte og rumme medarbejdere, som af forskellige årsager har haft det svært med at få fodfæste på arbejdsmarkedet. Det drejer sig bl.a. om ansatte indenfor kategorierne: flexjob, løntilskud, praktik, lærlinge/uddannelse og beskæftiget under §56.

”Vi sætter pris på forskellige typer af medarbejdere i vores virksomhed og har altid haft plads til ansatte under forskellige vilkår.” Siger direktør Mikael Melander.

”Det giver diversitet i hverdagen, at vi både har flexjobber, praktikanter og ikke mindst elever ansat. Når talen falder på, hvor svært det er at skaffe uddannet personale, har vi på Glostrup Park Hotel altid kunne bryste os af, at vi igennem en lang årrække har gjort vort til, at uddanne unge mennesker inden for vores branche. Vi har løbende 8-10 medarbejdere under uddannelse ligesom vi med jævne mellemrum tager praktikanter ind fra både jobcentre og folkeskoler. Vores branche går en tid i møde, hvor det bliver sværere at skaffe uddannet arbejdskraft og hvor konkurrencen om de dygtige medarbejdere bliver hårdere. Derfor er det vigtigt, at vi bidrager med uddannelse af unge mennesker indenfor vores fag” fortæller Mikael Melander.

Glostrup Park takker for skulderklappet fra Glostrup Kommune og er stolte af, at blive anerkendt for en god CSR profil. Hotellet har tidligere i år lavet en stor opgradering af deres WiFi, så alle mødedeltagere kan komme på det trådløse netværk uden problemer- læs mere her.

Kontakt os hos Danske Konferencecentre for et gratis og uforpligtende tilbud.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG