KATEGORI: Partnernyheder

Har du prøvet walk and talk i Bernstorff Slotspark?

8. July 2019
Ditte Rønne Jakobsen

Der er ikke tradition for, at man kommer ud og får frisk luft og motion, når man holder møder. Det er en skam, for undersøgelser viser, at gåtur i naturen er noget af det allerbedste til at friske hjernen op. Derfor opfordrer Bernstorff Slot deres mødedeltagere til at afprøve en walk and talk i deres smukke park.

På Bernstorff Slot lægger omgivelserne op til en tur i det fri. Slottet ligger midt i 60 hektar smuk natur i Bernstorff Slotshave, som skabt til at gå en dejlig tur i. Uanset, om I lige skal diskutere et emne til bunds eller om I trænger til at klare tankerne, så kan en tur i parken give den nødvendige ro til fordybelse. Det giver også ny energi, så I kan gå friske tilbage til mødet og få mest muligt ud af jeres arrangement. Så prøv at lægge en 20 minutters ud-i-det-fri pause i programmet, næste gang I holder møder eller konferencer.

Vi er sikre på, at I vil blive glade for oplevelsen og få mere ud af jeres møder.

Vidste du, at der er mindst 5 gode grunde til at gå en tur:

1. Gavner humøret

Forskning viser, at en rask gåtur påvirker dit humør positivt, så du vil opleve at blive væsentlig gladere. Gang styrker også hjernen, da det øger blodtilførslen til hjernen og produktionen af nye hjerneceller. Det styrker indlæringen og hukommelsen, så du vil opleve bedre at kunne huske vigtige pointer fra mødet eller konferencen.

2. Øger kreativiteten

Et studie har vist, at folk, der går, mens de skal udtænke noget nyt, får flere kreative idéer, end dem der sad ned ved samme forsøg.I kan med fordel dele et møde op i 2 omgange med en 15-30 minutters gåtur i midten, således at første del består af noget teoretisk, hvorefter gåturen fungerer som optakt til anden del med f.eks. problemsolving eller brainstorming.

3. Mindsker stress

Gang og motion forebygger og afhjælper stress. Kombinationen af motion, dagslys og frisk luft øger nemlig produktionen af en række forskellige ”feel good”-hormoner f.eks. endorfiner, som giver dig en følelse af glæde, indre ro og velbehag. Samtidig frigiver kroppen Melatonin, der regulerer søvncyklusen, så derfor er det at gå ture ideelt til at falde i søvn hurtigere og sove bedre.

4. Regulerer appetitten

En travetur på bare 15 minutter kan nedsætte trangen til søde sager. Gang får heller ikke dit blodsukker til at falde så drastisk som ved løb, så du bliver derfor ikke sulten efter en gåtur på samme måde, som hvis du har trænet.

5. Forbedre kommunikationen mellem kolleger

Vi bliver automatisk mere afslappet på en gåtur og har tendens til at snakke fra hjertet om emner, der er personlige eller filosoferende. Derfor kan det også forbedre kommunikationen mellem kolleger, da vi får lov at komme tættere ind på hinanden. Det er blevet populært med en walk and talk til møder i dag blandt andet fordi fok har tendens til at være mere snakkesalige og ærlige.

Læs vores tidligere blogindlæg om de 5 gode grunde her.

Læs mere om mødefaciliteter på Bernstorffs Slot her. Kontakt os hos Danske Konferencecentre for booking af dit næste konferencested.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG