KATEGORI: Partnernyheder

Havvindmøller skal fremover sætte strøm til Konventum

5. April 2018
Ditte Rønne Jakobsen

Fra 1. april 2018 kommer Konventums samlede energiforbrug fra danske havvindmølleparker, som en del af virksomhedens indsats om at gøre konferencecenteret mere bæredygtigt. Havvindmøllerne kommer til at erstatte Konventums årlige energiforbrug på 19.247 MwH med grøn strøm, så gæster nu kan være på Konventum med lidt mere grøn samvittighed.

 

Konventum er i fuld gang med en større renovering af det 22.000 kvm store bygningskompleks, der løber fra 2017-2021, hvor der investeres i at sikre bygningsværkets mere bæredygtige fremtid.

– Selvom vi er en fredet bygning, har vi ikke ladet os bremse af de mange restriktioner, der forbundet med at vedligeholde, ombygge og restaurere en bygning som Konventum. Vi har klare ambitioner om at gøre vores hus mere bæredygtigt. Vi har allerede opnået markante resultater i at nedsætte vores forbrug på vand, varme og el. Nu går vi all-in med havvindmøller, siger Marina Hoffmann, administrerende direktør for Konventum og Højstrupgård.

I forbindelse med den omfattende renovering har Konventum taget fat i mange af de indsatsområder, der kommer til at løfte konferencecenterets værelsesbygninger langt ud i fremtiden. Samtlige 222 badeværelser bliver renoveret blandt andet bliver alle vinduer udskiftet med termoruder med solfilm, der etableres selvstændige el- og vandmålere i den enkelte værelsesbygninger, og hele huset overgår til LED-belysning.

Vi ønsker Konventum god vind med den igangværende renovering og glæder os over, at vi i fremtiden kan tilbyde vores partnere bæredygtige rammer i Helsingør.

Læs også: Konventum underskriver FN´s Womens Empowerment Principles.

Hvis du har lyst til at læse mere om møde- og konferencefaciliteterne hos Konventum, så klik her.
Du er også meget velkommen til at kontakte Danske Konferencecentre for et gratis og uforpligtende tilbud.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG