KATEGORI: Partnernyheder

Jysk hotel genåbner efter store investeringer og ser positivt på fremtiden

4. August 2020
Ditte Rønne Jakobsen

Hotel Koldingfjords ejere har investeret 25 mio. kr. i hotellets fremtid i løbet af Corona krisen.

Lokale håndværkere afslutter netop i disse dage renoveringen af 110 badeværelser, og hotellet har fået lagt 6.500 kvadratmeter nyt gulvtæppe på. Sideløbende med dette kommer der nye danske tegl på tagene af tre af Hotel Koldingfjords smukke ejendomme.

I alt 25 mio. kroner har hotellets ejere, PKA/Pensionskassen for Sygeplejersker og Lægesekretærer, samt Hotel Koldingfjord AS, valgt at investere i fremtiden. Det står i skærende kontrast til de bekymrede meldinger fra store dele af den øvrige hotelbranche. 

Mandag den 3. august vender hverdagen tilbage efter næsten et halvt år uden gæster. 

– Vi har et fantastisk bagland, der tror på Hotel Koldingfjord. Derfor har vi været i stand til at bruge Corona pausen til at toptune hotellet og medarbejderne til de kommende år, siger adm. direktør på Hotel Koldingfjord, Peder J. Madsen. 

I løbet af foråret har hotellet desuden udviklet en ny mødeform, tilpasset de nye tider. Hotellet forventer, at møder og konferencer i den kommende tid vil foregå som en blanding af fysiske møder og virtuelle møder. Derfor har Hotel Koldingfjord brugt et større beløb på at opgradere sine konferencesales AV-udstyr, så deltagerne gnidningsløst kan være med til møderne – uanset hvor i verden, de opholder sig. 

– Vi investerer stort, og det er da nervepirrende. Men selv om tiderne er vanskelige, skal mennesker mødes og udveksle erfaringer, få nye idéer og være kreative sammen. Vores opgave er at sikre de bedst mulige rammer, så virksomhederne vælger os, når de planlægger møder og seminarer, siger Peder J. Madsen.  

Hotel Koldingfjord blev i april kåret som Årets Konferencehotel 2020 i Danmark. Læs offentliggørelsen af Årets Konferencecenter 2020 her.

Læs mere om mødefaciliteterne på Hotel Koldingfjord her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG