Kom til Herregaardens julegalla
Kom I den helt rigtige julestemning til julegalla på Sørup Herregaard ✨
Fredag den 29. november afholdes Herregaardens Julegalla, og DU er inviteret!
Aftenens program
- Vi starter kl 18:00 med at byde på en lækker velkomstdrink i foyeren
- Derefter vises I til jeres bord i Den Store Sal
- På Herregaardens klassiske julebuffet er anrettet kolde, lune og varme retter – og selvfølgelig ris á la mande til dessert
- Efter middagen ryddes buffeten til side, og dansegulvet gøres klar
- Stemningen løftes yderligere, når aftenens liveband går på scenen
- Efter midnat holder DJ’en gang i dansegulvet til festen slutter kl 02:00
Der er mulighed for at booke overnatning med morgenmad på Herregaarden, så længe der er værelser ledige.
Se ledighed og bestil værelse her.
Kom I den helt rigtige julestemning til julegalla på Sørup Herregaard ✨
Fredag den 29. november afholder vi Herregaardens Julegalla, og DU er inviteret!
Aftenens program
- Vi starter kl 18:00 med at byde på en lækker velkomstdrink i foyeren
- Derefter vises I til jeres bord i Den Store Sal
- På Herregaardens klassiske julebuffet er anrettet kolde, lune og varme retter – og selvfølgelig ris á la mande til dessert
- Efter middagen ryddes buffeten til side, og dansegulvet gøres klar
- Stemningen løftes yderligere, når aftenens liveband går på scenen
- Efter midnat holder DJ’en gang i dansegulvet til festen slutter kl 02:00
Der er mulighed for at booke overnatning med morgenmad på Herregaarden, så længe der er værelser ledige.
Se ledighed og bestil værelse her.
FRI BAR inkluderer øl, vin og vand ad libitum indtil kl. 02:00.
Øvrige drikkevarer (cocktails, drinks, snaps mv.) afregnes i baren.
Herregaardens Julebuffet
Hjemmelavet karrysild med æbler, kapers og dild
Stegte sild med syltet havtorn, skatteløg og kørvel
Æg og rejer med hjemmerørt mayo, syltet cherrytomat og karse
Hjemmerøget laks med grønkål, nødder og creme fraiche
Flæskesteg af gris med sprøde svær, hjemmesyltet rødkål, sauce og surt
Stegt rødspættefilet med urteremoulade og tyttebær
Kalveleverpostej med svampe og rødbeder
Confiteret andelår med kompot af æbler og svesker samt skysauce
Brune og hvide kartofler
Rødkålsalat med appelsin, dressing og nødder
Ris á la mande – hertil ristede mandler og kirsebærsauce
Ostebord med danske oste, valnødder med sirup og hybenkompot samt knækbrød
Se mere her på Sørup Herregårds hjemmeside
Læs mere om mødefaciliteterne på Sørup Herregård her!
Få et tilbud her og kontakt vores bookingservice