KATEGORI: Partnernyheder

Ses vi på Klampenborg Galopbane 2 september?

12. July 2016
Ditte Rønne Jakobsen

Så er det tid til at sadle op, strigle manken og sætte årets absolut største kryds i kalenderen. Danske Konferencecentre inviterer til den årlige, eksklusive inspirationsdag for mødebookere og mødearrangører den 2. september 2016

Vi ved godt, at der er noget at leve op til fra sidste år…. Korsbæk på Bakken var en stor succes, så vi kridter hovene, spænder hjelmen og sætter endnu mere fart over feltet. Bogstaveligt talt!

Glæd dig til en dag med herlige hatte, hurtige heste, fremragende forplejning og – ikke mindst –  inspirerende indlæg, aktiviteter og netværk
Udover galopløb og lækker mad har du alle muligheder for at hente faglig inspiration til dine kommende arrangementer og til at skabe relationer til både kolleger og konferencesteder. Ikke færre end 55 af Danmarks bedste konferencesteder er nemlig med på galopbanen, hvor de er klar til at give dig sparring og rådgivning omkring dine arrangementer.
– Præcis som vi også altid er det hos Danske Konferencecentre.

Du kan møde alt fra traditionelle konferencehoteller over slotte til kroer og badehoteller. Og du kan få inspiration til både konferencer i storbyen, naturoplevelser og fokus på fysiske aktiviteter.

Du kommer hjem med masser af nye idéer
Til inspirationsdagen har vi desuden allieret os med en række teambuildere og eventbureauer. De er klar til at give dig inspiration til konkrete aktiviteter, der kan give ekstra værdi og energi til dit næste arrangement.

Det bliver med andre ord en dag pakket med netværk, action, aktiviteter og masser af oplevelser, og vi tør godt love, at du både er mæt, træt og fuld af indtryk og idéer, når du bliver lukket ud af folden igen.

De bedste hilsner

Marlene, Malou, Karin, Camilla, Walther & Mette
– Holdet bag Danske Konferencecentre

galopbanen5

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG