KATEGORI: Partnernyheder

Severin er ifølge Tripadvisor det mest populære hotel- og konferencested i Middelfart

26. February 2018
Ditte Rønne Jakobsen

Kunderne har talt, og de sender Severin til tops i Middelfart og på en flot syvendeplads på Tripadvisors liste over ”Top 25 hoteller med den bedste service i Danmark”, hvor de kun overgås af kendte steder såsom Bandholm Hotel og Hindsgavl Slot.

 

Kunderne roser Severin

Tager man et kig på de mange flotte anmeldelser om Severin på Tripadvisor finder man flere med 5 stjerner, som blandt andet skriver:

Du bliver modtaget med fakler ved hovedindgangen og stedet oser af en uhøjtidelig og venlig atmosfære. Der er samtidig rigelig med plads – og alle steder er der frisk kaffe, frisk frugt og vandflasker. Lokalerne er lyse og med formidabel udsigt over Lillebælt.

Fantastisk beliggenhed og omgivelser med udsigt til Lillebælt. Dejlige lyse lokaler og lækker og veltilberedt mad. Professionelt og imødekommende personale. Der er en dejlig og afslappet atmosfære, der gør, at man føler sig velkommen. De er ikke sidste gang vi benytter stedet.

Har brugt Severin A/S til efterhånden mange kursusaktiviteter og mødeaktiviteter, startende fra februar til oktober 2017. På Severin får du altid en forhåndstilkendegivelse på dit arrangement af positive og imødekommende medarbejdere, allerede her føler man sig godt tilpas. På Severin føler du dig altid velkommen og bliver modtaget af glad og positivt personale, der bare står på stikkerne for at sikre, du som kunde får en supergod og professionel oplevelse, det være sig på anvisning af mødelokale og den hjælp, der måtte være behov for, og ikke mindst den service der er dagen/mødet igennem. Ved dagsmøder har man ligeledes fornøjelsen af at nyde køkkenet på Severin som er meget varierende og altid veltilberedt og lækker mad, det samme gør sig gældende for det legendariske kagebord.

Udover de rosende ord på Tripadvisor er Severin også blandt de nominerede til Årets Konferencecenter, som er baseret på gæsternes egne evalueringer. Læs mere om de nominerede her.

Hos Danske Konferencecentre er vi stolte over Severins velfortjente placering på Tripadvisor, og glæder os til at sende endnu flere kunder afsted til møder, kurser og konferencer på Severin.

Du kan læse mere om Severin lige her, og så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte Danske Konferencecentre for et gratis og uforpligtende tilbud.

KILDE: Tripadvisor: https://www.tripadvisor.dk/Hotel_Review-g189522-d1465856-Reviews-Severin_A_S-Middelfart_Funen_and_Islands.html

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG