KATEGORI: Partnernyheder

Astralis Nexus er ny partner hos Danske Konferencecentre

19. October 2023
Ditte Rønne Jakobsen

Midt i København finder I Astralis Nexus, et unikt hus med anderledes omgivelser, hvor alt fra event- og produktlanceringer, møder og konferencer, samt firmadage kan afholdes. Lokationen er et oplagt valg for jer, der ønsker at bryde med de traditionelle rammer og prøve noget helt nyt. Astralis Nexus tilbyder anderledes mødelokaler, der inspirerer dine gæster til kreativ tænkning.

Astralis Nexus er Københavns nyeste og mest moderne center for gaming og events. Stedets 1.200 m2 er fordelt på to etager og inderholder ud over den store merchandise butik i stue-etagen, 3 fuldt udstyrede streaming-studier, +100 professionelle gamingstationer, 4 VIP gaming rum, et auditorium og en stor event-terasse med udsigt over Tivoli.

Auditoriet rummer 60 siddende gæster eller 80 stående gæster. Derudover er det muligt, at leje hele overetagen, hvor der er plads til i alt 150 personer. Hvis du ønsker at leje hele lokationen, både under- og overetage, er der plads til 300 gæster.

Astralis Nexus ligger i hjertet af København. Der er derfor nem adgang til diverse trafikforbindelser i form af både bus, metro, tog- og regionaltog.

Når I afholder et møde eller konference hos Astralis Nexus, er det oplagt at gøre brug af de moderne faciliteter til gaming. Her tilbydes gaming og teambuilding hvor du og dine kollegaer kan udfordre hinanden og styrke jeres samarbejde gennem gaming.

Unik teambuilding?

Er der problemer med kommunikationen på kontoret? Eller måske skal jeres firma bare rystes endnu bedre sammen på en sjov & lærerig måde?

Så er Astralis Nexus’ teambuilding kursus lige noget for jer! Her vil I lære at kommunikere, arbejde under pres, tage ansvar og vigtigst af alt, samarbejde.

I vil blive delt ud i hold på 3-6 personer, hvorefter I vil få tildelt en instruktør el. træner. Her vil I blive lært op i Counter-Strike ud fra jeres niveau, og undervejs i forløbet lære at kommunikere sammen, spille forskellige roller, lægge taktikker og eksekvere på dem. Når I er blevet sat ind i spillet, vil I få en mulighed for at spille mod jeres kollegaer på de andre hold. Vores instruktører sørger for at alle kan være med, uanset om man er ny eller garvet.

Læs mere om Astralis Nexus på deres profil hos Danske Konferencecentre her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG