KATEGORI: Partnernyheder

Hotel Vejlefjord har fået en Verdensmester

23. April 2024
Ditte Rønne Jakobsen

Det er med stolthed, at Hotel Vejlefjords direktør Flemming Jakobsen kan fortælle, at hotellets talentfulde kok Rikki Raahauge, har opnået guld ved VM i Copper Skillet. Verdensmesterskabet for konferencekokke blev afholdt i New Jersey, USA, hvor Rikki Raahauge sejrede og vandt guld.

VM i Copper Skillet er en international begivenhed arrangeret af The International Association of Conference Centers (IACC), der fejrer ekspertise og kreativitet inden for konference kokke på verdensplan.

Rikki Raahauge’s imponerende præstation har gjort Vejlefjord-familien stolte og de glæder sig til at fejre hans triumf, når han, sammen med køkkenchef Pauline Klærke og HR-chef Rikke Krupa vender tilbage til dansk jord i starten af denne uge.

Direktør Flemming Jacobsen udtaler: “Det er en suveræn præstation, og vi er dybt stolte af at have sådan en talentfuld kollega på Hotel Vejlefjord. Rikki’s sejr er et vidnesbyrd om vores engagement i ekspertise og kvalitet, og vi ser frem til at se ham fortsætte med at stræbe efter perfektion.”

For yderligere oplysninger kontakt gerne direktør Flemming Jakobsen, tlf. nr. 6122 6087, e-mail fja@hotelvejlefjord.dk

Læs mere om Hotel Vejlefjord og deres mødefaciliteter her!

Rikki Raahauge, vinder af verdensmesterskabet for konferencekokke

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG