KATEGORI: Partnernyheder

Bandholm Badehotel: “Vi er ikke kun et mødested, men en hel destination”

23. June 2023
Ditte Rønne Jakobsen

Det er ikke gået mange næser forbi, at der sker spændende ting og sager på Bandholm Badehotel. Vi har interviewet Emma Nørbygaard, House Manager på Bandholm Badehotel om nyt spaområde, gastronomiske ambitioner, nærvær og dét at være en vigtig del af et lokalsamfund.

Hvordan går det på Bandholm lige nu?

Emma: “Det går rigtig godt, vi har været udfordret på at kunne tiltrække kokke til vores restauranter og der for har den nye åbning også trukket lidt ud. Men nu er vi i fuld gang, og der er vind i sejlene. Vi er stolte af at kunne tilbyde 2 restauranter på hotellet. Vores gæster kan både nyde en udsøgt gourmet oplevelse på Essence eller prøve vores a la carte restaurant Brasserie Alba. Tilbage i maj måned sidste år, ansatte vi 28-årige michelin kok, Nicky Arentsen, som er køkkenchef på hotellet.

“Vores helt nye projekt er et nordisk spa område med sauna, vildmarksbade og en hyggelig terrasse med blomsterbede. Det står allerede klart til sommerens gæster og kan også benyttes af mødedeltagere. Og så har vi fået en ny flot petanquebane, som er ideel til pausen eller efter møde”.

I har investeret i hotellet og særligt i restaurantdelen, hvor I nu er kendt for et højt gastronomisk niveau, hvilke ambitioner ligger bag?

Emma: “Vores ambition er todelt. Til dels ønsker vi at sætte Lolland på landkortet, når det gælder gastronomi. Derudover har det altid været en stor del af badehotellets DNA og historie. Vores ambitioner er høje og vi er stolte af, at vi lykkedes med det”.

Hvilken mødeoplevelse sælger I til gæsterne hos jer?

Emma: “Vi sælger faktisk ikke kun vores eget hotel, men Lolland som en hel destination. Vi er ikke blot et mødested men et helt lokalsamfund og en lokation i sig selv. Da vi er placeret her på Lolland, så overnatter vores gæster typisk, og derfor er det ideelt at kombinere sit arrangement med oplevelser i området. Vi tilbyder blandt andet ølsmagning og rundvisning på Krenkerup Bryggeri, gåture ved stranden, aktiviteter i skoven eller yoga på stranden i vores baghave. Vi har Danmarks ældste og nok bedste badeanstalt med en flot badebro ud til havet i gåafstand fra hotellet. Det er den bedste måde at starte dagen på, også forud for en lang mødedag”.

Kan du fortælle lidt mere om Bandholm Badehotels værdier?

Emma: “Nærvær og personlighed er vores keywords. Alle gæster, der kommer ind ad døren, er på fornavn med personalet, inden de går ud af den igen. Vi har taget et aktivt valg om at være personlige… det skal ikke kun være et højt serviceniveau, men du skal føle dig velkommen her, som du er. Vi har netop haft en konference med erhvervsfolk, som oplevede denne stemning og efter et par dage begyndte de at føle sig hjemme. En morgen kom nogle af dem ned i strømpesokker og badekåber, fordi de ville i vandet inden konferencen skulle starte. Udover nærvær og personlighed er lokalområdet vigtigt for os. Blandt andet kører vores kokke ud hver morgen for at hente de bedste råvarer rundt omkring på øen f.eks. lokale grøntsager, fisk og øl, som de serverer om aften til gæsterne”.

Vidste du, at jeres virksomhed kan booke hele badehotellet eksklusivt til jeres arrangement? Hotellets 42 værelser gør at det er muligt at booke sig ind og få hotellet for sig selv. De kan skræddersy og tilpasse jeres arrangement netop som I ønsker.

Læs mere om Bandholm Badehotel og se flere billeder her

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG