KATEGORI: Partnernyheder

DET NYE BANDHOLM BADEHOTEL UDVIDER MED NORDISK SPA KONCEPT

2. November 2023
Ditte Rønne Jakobsen

På Bandholm Badehotel har de denne sommer bygget deres helt nye Nordiske Spa-koncept, hvor hotellet hylder naturen og de smukke omgivelser. Nu kan Bandholm som mødedestination tilbyde endnu flere aktiviteter og løsninger til gæsterne, hvilket badehotellet er meget glade og stolte over.

Badehotellets Nordisk Spa indebærer to vildmarksbade med panoramaudsigt over det åbne Smålandshav, og en stor saunatønde med ligeledes udkig over vandet. Bandholm tilbyder også saunagus med nogle af de bedste lokale instruktører. Der er nu rig mulighed for at kunne koble helt af efter et produktivt møde – eller fortsætte de strategiske snakke i mere afslappende omgivelser.

Udover den følelse af velvære, der opstår, med en tur i de varme vildmarksbade, er det også en god mulighed for at styrke de individuelle relationer mellem kollegaerne i mere uformelle omgivelser. Hotellet sørger for lækker forplejning mens I velfortjent nyder en afslappende stund.

I kan også starte dagen med en frisk badetur fra Danmarks ældste badeanstalt og efterfølgende sætte jer til rette i saunaen og mærke varmen brede sig. Så er kroppen klar til et fokuseret og produktivt møde.

På Bandholm Badehotel kan de skræddersy mødet helt efter jeres personlige ønsker og behov. Hotellet har lokaler med plads til alt fra 4-100 personer, så hvad end det er det mindre møde eller større konference, der skal afholdes, er der plads til jer. Med 42 charmerende værelser kan dette også sagtens kombineres med en overnatning. Udover dette findes også to restauranter, der forvandler de bedste lokale råvarer til gastronomiske genistreger, som selvfølgelig også kan kombineres i forbindelse med jeres møde.

Trænger I til en pause fra dagens store beslutninger, kan I altså nu også klare tankerne med en tur i hotellets Nordisk Spa. Der er mulighed for alle kombinationer på Bandholm Badehotel – de skræddersyer en mødepakke, der passer præcis til jer.

Læs mere om Bandholm Badehotel her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG