KATEGORI: Partnernyheder

Virtuel rundtur skaber tryghed i planlægningen

10. March 2022
Ditte Rønne Jakobsen

Fremover kan du gå på opdagelse i CPH Conference´s konferencefaciliteter hjemme foran din skærm, inden du booker dit næste møde eller konference. Selvom flotte fotos og plantegninger fungerer fint, er det en helt anden oplevelse at ’gå turen’ selv.


Fra 1 marts har alle mødeplanlæggere haft mulighed for at gå på virtuel opdagelse i CPH Conference´s konference faciliteter hjemme fra egen skærm. Det betyder, at inden man booker det næste møde eller konference, nu kan se deres mødelokaler indefra – i alle retninger – og herved få en fornemmelse af omgivelserne. Selvom plantegninger også fungerer fint, er det en helt anden oplevelse at ’gå turen’ selv, for man har mulighed for at måle afstande eller se billeder af lokalet i forskellige indretninger.

”Det handler om at skabe større tryghed hele vejen rundt i planlægningsfasen og vores nye 360° virtuelle rundtur, vil være med til at give et komplet overblik, så mødearrangøren med få klik ved præcist, hvad man kan forvente, når der bookes lokaler.


Vi har allerede fået mange positive tilbagemeldinger fra kunder, der oplever en helt nye forståelse af vores faciliteter. Den virtuelle rundtur sparer desuden kunden for en masse værdifuld transporttid, når der ikke skal køres frem og tilbage i planlægningsfasen fortæller Market Manager i DGI Byen, Line Højgaard Jensen.

CPH Conference har nu både 360° film af Øksnehallen, hotelværelset og restauranten.

God fornøjelse på din næste rundtur. Se den her på CPH Conference partnerside og læs mere om deres mødefaciliteter.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG