KATEGORI: Inspiration

5 fordele ved Walk and Talk

16. February 2024
Ditte Rønne Jakobsen

At holde møder kan være en nødvendig del af arbejdslivet, men det behøver ikke at betyde at sidde stille i en konferencestol hele dagen. En populær aktivitet blandt virksomheder er “Walk and Talk” møder, hvor deltagere går en tur udendørs enten i mødepausen eller som en del af f.eks. gruppearbejde. Vi giver dig 5 gode grunde til at inkludere en gåtur næste gang.

Kilde: AI tekst fra chatGPT: chat.openai.com

Her er bud på fem fordele ved en walk and talk:

1. Øget Kreativitet: Når du bevæger dig og opholder dig udendørs, stimuleres din hjerne af naturens skiftende omgivelser. Dette kan føre til øget kreativitet og innovative tanker, hvilket kan være særligt nyttigt under brainstorming sessioner eller når man arbejder på komplekse problemer.

2. Bedre Koncentration: Forskning har vist, at fysisk aktivitet kan forbedre kognitiv funktion, herunder koncentration og fokus. Ved at tage en gåtur under mødepausen kan deltagerne vende tilbage til mødet med fornyet energi og klarhed, hvilket kan øge produktiviteten.

3. Sundhedsfordele: At tilføje fysisk aktivitet til ens daglige rutine har åbenlyse sundhedsfordele. Gåture kan bidrage til at forbrænde kalorier, forbedre kredsløbssystemet og mindske risikoen for en række helbredsproblemer som f.eks. hjerte-kar-sygdomme og type 2 diabetes.

4. Styrket Holdånd: At gå sammen i naturen skaber en uformel og afslappet atmosfære, som kan styrke teamets sammenhold. Det kan også bidrage til at nedbryde hierarkier, da folk føler sig mere afslappede og åbne under en tur i det fri.

5. Stressreduktion: At tilbringe tid udendørs og være fysisk aktiv har vist sig at reducere stressniveauet. En gåtur i mødepausen kan derfor være en effektiv måde at afbøde arbejdsrelateret stress og forbedre den generelle trivsel blandt medarbejderne.

Walk and Talk møder har vist sig at være en enkel, men effektiv måde at forbedre produktivitet, kreativitet og trivsel på arbejdspladsen. Ved at integrere fysisk aktivitet i møderutinen kan virksomheder opnå mange fordele, både for den enkelte medarbejder og for teamet som helhed. Så næste gang du overvejer at holde en møde, hvorfor så ikke tage det skridt udenfor og lade ideerne flyde sammen med frisk luft og bevægelse?

Danske Konferencecentre hjælper dig gratis og uforpligtende med at finde de bedste tilbud på venues med eller uden fantastiske Walk and Talk ruter i hele Danmark! Vores Venue Eksperter sidder klar på tlf. 4582 0999 eller her på chatten 🙂

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG