KATEGORI: Inspiration

Aktiviteter i sommerferien hos vores venues

12. July 2023
Ditte Rønne Jakobsen

Mangler du inspiration til aktiviteter i din sommerferie? Vores hoteller og mødevenues holder åbent og byder på en masse gode oplevelser i juli og august. Se med her i blogindlægget og bliv inspireret!

Fotoudstilling i DGI Byen – København

DGI Byen fejrer sommeren og kærligheden til København og byder på en stor sommer-udstilling, som skydes i gang med en stor åbningsfest 7. juli kl. 16. Den gratis fotoudstilling ’Byen fra skyen’ af Nicolas Cosedis, som udstilles i Øksnehallen og på Kvægtorvet frem til 2. august, viser København i et smukt og fascinerende perspektiv fra luften. Udstillingen er gratis og kan nydes af alle.

Læs mere her- klik her

Glostrup Park Hotel – SOMMEROPLEVELSER

Restaurant La Cocotte byder alle hotelgæster velkommen med 1 glas kølig rosévin gratis på terrassen i parken i hele juli 2023 (på ankomstdagen). Fra orangeriets terrasse eller i panoramarestauranten er der en fantastisk udsigt over den smukke park og søen i baggrunden.

Med udgangspunkt fra Glostrup Park Hotel kommer I let rundt til alle Storbyens attraktioner.
Nyd en miniferie i dejlige omgivelser med let adgang til offentlig transport, gratis parkering ved hotellet og tæt ved S-tog og motorvejsnettet. Lettere kan det ikke blive.
I slipper simpelthen for at tage bilen med ind til Københavns centrum! Tag børnene med og oplev Experimentarium, Tivoli, Zoologisk have, Dyrehavsbakken, Kunstmuseet Arken eller måske en dyp i havnebassinet. Nyd nogle fantastiske dage i sommerferien med familien i skønne Danmark.
I bor på Glostrup Park Hotel med park lige i baghaven, restaurant og kun 20 min. fra København.

Læs mere om Glostrup Park her – klik her.

Hotel Svendborg – oplevelser på sydfyn

Sommer på Sydfyn – 5 dage med 4 attraktioner!

Opholdet gælder i perioden fra den 18. juni – 28. august 2023.

Nyd sommeren i Svendborg og på Sydfyn

Få adgang til 4 spændende attraktioner i området, og tag dejlige minder med dig hjem. Vælg mellem følgende attraktioner: Ærøfærgen, Egeskov slot, Veteranfærgen Helge, Svendborg Forsorgsmuseum, Langelandsfortet eller Kostumarium.

Hotellets placering i byens centrum gør det nemt for vores gæster, at nyde byen, og opleve det store handel- og kulturliv.

Her findes mange specialbutikker, hvor I kan smage og dufte til de mange sydfynske delikatesser, som området tilbyder. Der er selvfølgelig også rig mulighed for at gå en dejlig tur gennem den gamle bydel og ned til den charmerende havnefront. I har mulighed for at leje cykler, så I nemt kan komme omkring i det skønne sydfynske landskab. 

Tag til Sydfyn – læs mere om Hotel Svendborg her

Sommer på Hindsgavl Slot

Med en stor, skøn slotspark og Lillebælt, skoven og dyrehaven som nærmeste naboer er Hindsgavl Slot på Fyn velsignet med rammer, der ikke kun er blandt Danmarks smukkeste – de byder også på mindeværdige oplevelser i nærområdet.

Stræk benene i den idylliske natur

Hindsgavl-halvøen byder på et væld af gå- og vandreruter gennem et unikt rekreativt naturområde med flotte kystlandskaber, strande, kystskrænter, åbne marker og skove. Her er landskaber og terræn for enhver smag.

Tag en dukkert i Fænøsund

Lige forenden af slotsparken ligger vores lille, private strand med egen badebro og overdækket omklædning. Her kan I tage en svømmetur eller dase i solskinnet i smukke og rolige omgivelser.

Sejl på eventyr med Aventura

Hop ombord på det bevaringsværdige træskib Aventura og oplev Lillebælt, de to broer og det flotte, skovklædte landskab fra vandsiden. I har også gode chancer for at se de legesyge marsvin boltre sig i bølgerne!

Se mere og udforsk Hindsgavl Slot her

Kragerup Gods – sommerens aktiviteter

Tag på familien med på aktivt godsophold

Kunne I godt bruge en ekstra sommerferieudflugt? Kragerup Gods opholdspakke Familieferie på godset byder på både aktive og sjove timer sammen og ro og afslapning med hotelluksus. På sommerferie på Kragerup Gods får I turpas til flere aktiviteter i Kragerup Aktivitetspark, så I, i jeres eget tempo, kan prøve kræfter blandt andet Go Bounce, fodboldgolf og kanosejlads.

I pakken får I også lækker mad, adgang til poolen, skøn morgenbuffet og minder for livet. 💖

Læs mere her: https://kragerup.dk/godset/ophold/familieferie-paa-godset/

Prøv vores nyrenoverede tumleplads Go Play

Lad børnene boltre sig på Go Play, der netop har fået en opgradering! Tumlepladsen er fuld af aktiviteter, der udfordrer både sanser og muskler. Her finder I sjove trampolinnet, balancebomme, gynger, klatrevægge og meget andet, der indbyder til leg! Go Play er gratis at benytte, og på bænken ved siden af kan alle forældre tage en pause og få en velfortjent kop kaffe. ☕

Læs mere her: https://kragerup.dk/aktivitetspark/go-play/

Få smagen af sommer og sol i Rungsted

Rungstedgaard sætter nu en is-serie – bestående af fire smagsvarianter – på menuen. Rungstedborgerne og andre besøgende kan derfor fremover få smagen af en sommeroplevelse i Rungsted med hjem eller nyde den på hotellet.

Hotel Rungstedgaard lancerer nu smagen af sommer og sol i Rungstedgaard. Is-serien, der fremover vil være på menuen på Rungstedgaard, består af fire hjemmelavede portions-is i forskellige smagsvarianter: ’Sunkissed strawberry sorbet’, ’Salt caramel & cardamom dream’, ’Vanilla & truffel heaven’ og ’Choko bomb’ – så der er lidt, der taler til forskellige smagspræferencer. De fire is kommer i henholdsvis bæger og på ispind.

Man kan derfor fremover få en bid af Rungstedgaard med hjem – eller nyde den i de naturskønne omgivelser ved strand, skov og vand, der omkranser hotellet. Det er hotellets konditor Casper Graabæk Sabinsky og hans konditorteam, der står bag den nye Rungstedgaard is-serie.

Se mere om Rungstedgaard – klik her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG