KATEGORI: Partnernyheder

Brogaarden modtager handicapprisen 2023

29. January 2024
Ditte Rønne Jakobsen

Kursuscenter Brogaarden på Fyn har modtaget Handicapprisen 2023. Prisen gives hvert år til en lokal ildsjæl eller et sted, som gør en særlig indsats for at fremme livskvalitet eller livsvilkår for personer med handicap eller funktionsnedsættelser.  

Årets Handicappris 2023 uddeles i starten af december i anledning af FN’s internationale Handicapdag den 3. december hvert år. Prisen gives hvert år til en lokal ildsjæl, som gør en særlig indsats for at fremme livskvalitet eller livsvilkår for personer med handicap eller funktionsnedsættelser.  

Brogaarden modtog i december 2023 prisen med begrundelsen: 

“Brogaarden har formået at lave et sted, hvor man føler sig godt taget imod af hele personalet. Brogaarden afholder ferielejre for børn med særlige behov med hjælp fra deres frivillige hjælper. Børnene får en rigtig god oplevelse. Brogaarden har et helt hus, hvor de har sikret god tilgængelighed med plejesenge, som ligner almindelige elevationssenge, samt gulvlifte og handicapvenlige badeværelser. Brogaarden fortjener prisen, fordi de rummer alle mennesker med handicap – usynlig eller synlige.” 

Hold dit næste møde på Brogaarden 

Brogaarden tilbyder en bred vifte af mødefaciliteter og aktivitetsmuligheder. Hele centret og udendørsarealerne er handicapvenlige og indrettet med høj tilgængelighed, også for kørestolsbrugere. 

Her er 9 plenumlokaler og mange grupperum. Lokalerne er nyistandsatte med moderne AV-udstyr. 

Det største lokale Salen har plads til 260 gæster på stolerækker eller 160 gæster ved borde. Salen er udstyret med en kæmpestor LED skærm på 6 x 3,5 meter i fuld HD, musikanlæg og mikrofonanlæg med 5 udgange, hvor der kan frit vælges mellem håndholdt eller head set. Live streaming via YouTube kanal er muligt på den store skærm.  

Brohuset er indtil videre den nyeste bygning på Brogaarden. Her har vi et stort åbent lokale med plads til 120 gæster på stolerækker og 98 gæster ved borde. Der er moderne AV-udstyr og et mikrofonanlæg med to udgange.   

Læs mere om mødefaciliteterne på Brogaarden her og kontakt os hos Danske Konferencecentre.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG